Connery

6 tv-julespecials der er værd at se

Mangler du et underholdningsboost for at komme i julestemning? Her er et par af de bedste/sjoveste serieafsnit.

6 tv-julespecials der er værd at se

South Park – Woodland Critter Christmas

Der er ikke noget bedre end små pussenussede dyr i en vinterskov til at hjælpe på julehumøret. Det er endnu bedre når de bestemmer sig for at lave et krybbespil med Stan. Det bedste er dog at dyrene er djævel-tilbedende, og at deres kristus er antichrist. Moralen i historien er noget med at religion er underligt, og at man ikke skal fucke med Cartman.

Woodland Critter Christmas er episode 14 af sæson 8. Du kan se det gratis på Southparkstudios.dk 

ANNONCE
6 tv-julespecials der er værd at se

Merry Christmas, Mr. Bean

En gammel, men ikke desto mindre fantastisk juleklassiker. Merry Christmas, Mr. Bean, havde oprindeligt premiere den 29. December 1992. Bean er så tilpas upassende og julefjendsk over for alle, bortset fra hans lille bamse. Tilføj hoved-i-kalkun joke og referencer til Jurassic Park og Dr. Who, og du har en evig juleklassiker.

ANNONCE
6 tv-julespecials der er værd at se

Family Guy – Road to the North Pole (to episoder)

Når Seth McFarlane rigtig får lov til at slå sig løs, længere end 20 minutter, sker der fantastiske ting og sager.

Historien begynder i et snedækket Quahog, hvor Peter skyder afsnittet i gang med at synge ”Jessica Biel and Megan Fox, wearing nothing but their socks, is all I want for christmas this year!” – Så er vi ligesom i gang. Gæsteoptrædender af: Drew Barrymore, David Boreanaz og Carrie Fisher.

Stewie og Brian tager på en rejse til nordpolen for at finde julemanden – og har et eventyr pakket med sex, drugs og julesange på vejen.

Se den her, hvis du har Netflix

ANNONCE
6 tv-julespecials der er værd at se

The Simpsons  - “The fight before Christmas”

The Simpsons star bag en række fine juleafsnit, men “The Fight Before Christmas” fra sæson 22 I 2010, er et af de bedste. Afsnittet er delt ind i fire historier, og den ene af dem har et live-segment hvor The Simpsons er Muppet-style dukker, og hvor Katy Perry har en lækker gæsteoptræden. Tjek det her:

ANNONCE
6 tv-julespecials der er værd at se

Bojack Horseman – Christmas Special

En af de nyeste på listen er den helt friske Bojack Horseman, fra Netflix. Will Arnett som hest, og Aaron Paul som taber-sidekicket.

Denne julespecial er perfekt mørk og kynisk og bliver skudt i gang med følgende replik fra Bojack:

“Christmas episodes are always stupid. Cynical cash grabs by greedy corporations looking to squeeze a few extra Nielsen points out of sentimental claptrap for mush-brained idiots who’d rather spend their Christmas watching a fake family on TV than trying to have a conversation with their own dumb families.”

Find den på Netflix

ANNONCE
6 tv-julespecials der er værd at se

Mad Men – Christmas Comes But Once a Year

Mad Men Christmas er ikke en af dem med en happy ending, men mon ikke Don alligevel modtager en?

Denne julespecial fra mesterserien (der desværre snart er ovre) har en hård og apatisk historie, der fanger Don Draper på en af de værre følelsesmæssige rutcheture, væk fra familien, og uden arbejdet at begrave sig i. En tankevækkende fortælling.

Igen - Fanges på Netflix.

ANNONCE

God fornøjelse - Hvis du ikke har Netflix, så husk at deltage i dagens pakkekalender.

Del

Seneste nyt