Connery

6 Marvel-karakterer vi gerne vil se i kommende MCU faser

Kosmiske skurke og muterede antihelte.

Marvel har ikke ligefrem noget sparsomt bagkatalog af forskellige karakterer, historier og universer, som de kan spinde MCU-fortællinger på.

Vi er snart på trapperne med den nye Phase 5, som kickstartes af Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Vi har allerede fået en række spændende karakterer mere eller mindre bekræftet eller indikeret - Adam Warlock, Blade, Wolverine, Nova og så videre - men der er et par gode bud, som vi endnu ikke har hørt noget til.

Herunder er seks spændende karakterer fra Marvel Comics, som kunne være interessant at give et medlemskab på Klub MCU!

ANNONCE
Foto: Pexels - 6 Marvel-karakterer vi gerne vil se i kommende MCU faser Foto: Pexels

Dr. Doom

Vi har allerede fået lidt X-Men-vibes i spil i MCU i form af multivers-vandringen i Doctor Strange and the Multiverse of Madness - men vi mangler en reel Fantastic Four-film, som foregår i hovedtidslinjen, som dog er bekræftet. Og så vil det give mening at få Dr. Doom i spil - en djævelsk manipulator af en skurk som i flere tegneserier har lavet ravage på universelt plan!

Annihilus

Insekt-skurken Annihilus er en interessant mellemstor skurk, der kan være med i de galaktiske film - og i flere comics har han opnået så store kræfter, at han snildt kan løbe et par runder med Thanos. Han har ofte en horde af lejesvende, som man lige skal bekæmpe, inden man når til Annihilus, som er genial som en final boss! I øvrigt ofte associeret med Fantastic Four - så der er en oplagt mulighed at udvide på den front.

Galactus

Det vil give mening, at MCU skal få Galactus i spil på et tidspunkt, da han efterhånden er en af de eneste skurke, som er en værdig ‘arvtager’ til Thanos-epoken. En vanvittig kosmisk trussel, som skal fortære hele planeter for at bevare sit liv. Vi skal nok have lidt flere bad-ass superhelte på holdet, inden Avengers-gruppen er klar til at tackle ham. Måske i næste saga?

Silver Surfer

Silver Surfer fik en meget fesen filmatisering i Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer og fortjener for alvor at få en ordentlig baggrundshistorie - selve Silver Surfer er en tidligere astronaut, som slår sig modvilligt sammen med kæmpeskurken Galactus for at redde sin hjemplanet. En antihelt med en spændende baggrundshistorie og vilde kosmiske kræfter - og nå ja, et surfbræt til rummet, jo!

Sentry/The Void

En oldschool superhelt, som bliver givet et serum, som er fra Projekt Sentry - et projekt, som søgte at nå endnu vildere højder på kræfterne, end de gjorde med superhelteserummet til Captain Ameria. Karakteren Robert Reynolds drikker serummet og får gigantiske kræfter - men må flere år senere også opdage, at han samtidig også har skabt sin egen værste fjende. En slags mutation i hans krop, som går under navnet The Void. MCUs Jekyll and Mr. Hyde!

Beta Ray Bill

Thor 4 blev mødt med lidt lunkne anmeldelser, så hvis vi skal have Chris Hemsworth tilbage i en femte solofilm, så skal der andre boller på suppen. Måske hans fjende/allierede Beta Ray Bill kan banke fornuft i ham. Han er en af de få andre end Thor, som er værdig til at løfte Mjølner og har i tegneserierne både været Thors fjende og senere hans medsammensvorne. Så måske man kunne banke lidt humor ud af Thor og få et fedt team-up på denne?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce