Connery

50 Years of Good News: Take the Time to Smile

Smiley-fejringen fortsætter med stor coffee-table bog fra Assouline

Smiley fejrer 50 år og det er noget der markeres med et væld af vilde produkter med det evigt glade, gule og ikoniske ansigt. 

Hvis man er dedikeret fan, eller bare trænger til noget farve på bogreolen, er den nye coffee table-bog et farverrigt indslag: "50 Years of Good News: Take the Time to Smile" er udkommet på Assouline forlaget, og dykker heftigt ned i Smiley-historien, med et væld af milepæle - altsammen pakket ind i en lækker og stilrig hard-cover bog der udstråler masser af overskud. 

ANNONCE
50 Years of Good News: Take the Time to Smile - Assouline - 50 Years of Good News: Take the Time to Smile 50 Years of Good News: Take the Time to Smile - Assouline

Siden 90'erne har Assouline bragt liv til det illustrerede bogmarked med moderne, luksuriøse og kreative produkter. I dag er markedet for luksusbøger enormt, da flere og flere forbrugere gerne vil inspireres og dykke ned i et brand eller en virksomheds DNA, vision og historie. Med denne 50-års jubilæumsbogudgivelse præsenterer SMILEY sin fortælling, historie og værdier. Læserne inviteres på en rejse gennem SMILEYs sociale, kulturelle, politiske og modemæssige milepæle. Bogen understreger hvorfor og hvordan det gule, glade ikon for optimisme er blevet omfavnet af kunstnere, sociale bevægelser og designere gennem tiden – alle sammen i håb om at inspirere flere mennesker til at tro på en bedre verden.

Inspireret af Franklin Loufranis vision om at dele gode nyheder i avisen France Soir tilbage i 1971,ønsker SMILEY stadig i dag at fortælle sin historie gennem opløftende og optimistiske historiske nedslag. Derfor samler jubilæumsbogen de historiske begivenheder, der har været med til at gøre vores verden til et bedre sted i løbet af de sidste fem årtier. Ved at skabe den mest positive og opmuntrende bog, der kan placeres på et sofabord, håber SMILEY at inspirere flere til at gøre gode ting i verden – og det kunne meget vel starte med et smil.

Bogen koster 479 kr. og er allerede nu i salg - bl.a. på Assouline.com, Kontinue.dk, fabrek.dk og farfetch.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce