Connery

50 Cent headphones på højkant!

Street by 50 Wired On-Ear fra SMS Audio

50 Cent headphones på højkant!

50 Cent har god succes med hans headphones-brand, og nogen vil påstå, at det går væsentligt bedre med hans gadgets, end hans rap for tiden.

Vi har tidligere testet et par af af hans headphones - og den helt store kvalitet er den gode pasform, i hvert fald hvis du spørger os. Fordi vi ved at det er godt kram, har vi valgt at udlodde et headset til en heldig læser, i samarbejde med teleselskabet 3.

ANNONCE

Konkurrence: Vind eksklusive hovedtelefoner fra 50 Cent Deltag i konkurrencen om de eksklusive hovedtelefoner “Street by 50 Wired On-Ear” fra 50 Cent til en værdi af 1.199 kr.


Teleselskabet 3 vil tilbyde mere tilbehør til kvalitetsbevidste kunder og starter initiativet med at sælge rapperen 50 Cent’s hovedtelefoner. Og flere eksklusive produkter fra andre tilbehørskategorier lander på 3’s hylder inden for nærmeste fremtid.


Med “Street by 50 Wired On-Ear” fra SMS Audio får du det optimale ud af din musikoplevelse. Headsettet kan nemt foldes sammen, så du kan have det med overalt og byder på professionelt tunet 40-mm driver, der giver dig den professionelle musikoplevelse. Headsettet har oval-fit med memory-skum, der former sig efter dine ører og passiv støjreduktion, så dit fulde fokus kan være på musikken.


Svar korrekt på spørgsmålet og bliv den heldige vinder af et sæt ” Street by 50 Wired On-Ear Headphone”. Få hjælp til svaret her: 3.dk/tilbehoer

Konkurrencen løber til onsdag d. 6. maj kl 24.00, Vinderen trækkes blandt de rigtige svar, og vil blive kontaktet på e-mail.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce