Connery

5 Ting Vi Gerne Så Mindre Af i 2012

5 ting 2011 og forgangene år kan beholde!

5 Ting Vi Gerne Så Mindre Af i 2012
2011 er bag os. 
Det er nu tid til at se frem mod 2012. Et helt nyt år med nye oplevelser og nye fantastiske minder. 
.. Forhåbentlig. For skal verden gå under i 2012, så er der visse ting vi godt kan undvære i vores sidste år på jorden. Ting som:
ANNONCE

1. Anne Grethe Bjarup Riis.

Det sker ikke så tit at dygtige og respekterede kendte mennesker i Danmark, formår at fucke deres karriere op til ugenkendelighed. Jeg tror det har noget at gøre med vores tolerance i Danmark, eller også er vi bare for dovne.
USA (Hollywood) har smidt Mel Gibson på porten for sine antisemitiske bemærkninger, hvor vi i Danmark forfremmer folk som heiler, og sender dem til Bruxelles.

Anne Grethe Bjarup Riis er i forvejen ikke særlig populær her på Connery.dk.
Nogen kunne vælge at sige at vi skulle være de store her og glemme alt om den i Go’ Aften Danmark, sammenligningen af sig selv og Ghandi. Da hun kaldte prostituerede for fissehuller, og dermed trak dem ned på det niveau hun selv påstår, de befinder sig på. Hendes dobbeltmoral, og ikke mindst hendes malkning af sin egen latterlighed.
Vi vil faktisk være de store og glemme det.
Men fuck nej om vi vil glemme at vores øjne, ikke 1, men 2 gange er blevet udsat for det menneskes nøgne korpus!!
 
Vi skal advare om at de 2 links føre til billeder, der kan have bivirkninger i form af: Midlertidig blindhed. Kronisk impotens. Noget virkelig dårlig musik.
Connery.dk kan ikke drages til ansvar for dine handlinger efter at have klikket på de 2 links.
 
Anne Grethe. Tak for denne gang, skrub så ud af vores TV.
ANNONCE
Her er lidt til at trøste dig hvis du klikkede på de sidste 2 links. Undskyld. - 5 Ting Vi Gerne Så Mindre Af i 2012 Her er lidt til at trøste dig hvis du klikkede på de sidste 2 links. Undskyld.

2. 70% af Christiansborg 

Sikke et år. En kvindelig statsminister og en ny regering. Danmark har skrevet historie, og igen vist sig som et forgangsland for lighed, på trods af elementer som køn. 
Hvorfor er det så lige at det ikke føles, som om noget er forandret?
Jeg hentyder ikke til de tomme valgløfter her. For min skyld kunne Løkke være genvalgt, og dette ville stadig være aktuelt.

Jeg hentyder i stedet til det konstante cirkus, der har været dansk politik i de seneste par år.
Grådige menneskers uansvarlighed har ledt hele den vestlige verden ud i en finansiel krise, som ingen åbenbart kan løse, og i stedet for, at lægge småligheder til side og samarbejde om, at samle den iturevne økonomi, så får vi mudderkast,der får børnehaver til at måbe.

Så 70% af Christiansborg er ikke ensbetydende med at 70% af politikerne skal holde kæft, det tal er nærmere 10%. De 70% er bare det, de skal skære fra i deres dagligdag og i stedet for at lægge 30% indsats i at skabe et land, vi kan være stolte af, skal de gå all in 100%.
Er vel for Jelved det, som de er ansat til!
ANNONCE
For at være upartisk. Damn it! - 5 Ting Vi Gerne Så Mindre Af i 2012 For at være upartisk. Damn it!

3. Sørgelige Nyheder

Jeg læser alverdens nyheder, og jeg læser især de slemme nyheder. Jeg skriver næsten eksklusivt om dårlige ting.

Behovet for at være forarget, chokeret og betaget i en og samme følelse er, hvad der driver mange af os til Ekstra Bladets aviser. … og det ved de godt. Det sælger.

Hvad mange mennesker har det med at glemme, er at nyhedsaviser og andre news-sites er virksomheder. De eksisterer ikke for at informere os om alt, hvad der forgår i verden, de eksisterer for at tjene penge, ligesom alle andre virksomheder gør.

Ligeså vel som mange virksomheder har fundet vej til Øst Europa og Kina for at skabe større omsætning, så har nyhedsbureauer for længst luret, at det der virkelig giver kunder, er nyheder omkring hvor forfærdelig verden er.
(Ligesom artiklen du læser lige nu *wink wink)

Så når man pløjer gennem krig, voldtægter og mord (i nyhederne altså), glemmer man til tider, at der også finder fantastiske små mirakler sted hver dag, og takket være internettet, kan vi deltage i disse ting, gratis.

Det er derfor jeg til tider finder trøst i en , af en døv 8 måneder baby, der hører sin mors stemme for første gang. Eller en lignende , af en ung pige, der hører sig selv græde for første gang i hendes liv. Eller en af de mange fantastiske respons , der kom til Jonah Mowry ”Whats going on” video.
 
Please sir. May I have some more?
ANNONCE
.. og flere killinger i kopper! - 5 Ting Vi Gerne Så Mindre Af i 2012 .. og flere killinger i kopper!
5 Ting Vi Gerne Så Mindre Af i 2012

4. Maskerede dudes

Undskyld men... what the fuck? 
Er det fordi det koldt?
Er det mig der har misset den modedille, hvor det gave mening at gemme sit ansigt, når man render rundt ude i offentligheden? 

Er Cowboy looket ved at vinde frem igen? 
.. Er det "sejt"? 
Er det i virkeligheden hele kendis-Danmark, der har fundet en måde at undgå iriterende fans? 
Er det Sidney Lee udgaven af Gangsta?

Jeg har ærlig talt ikke turdet spørge. Mest fordi min mor lærte mig ikke at snakke med folk, der vælger at maskere sig i offentligheden. 

ANNONCE

5. Reality-TV "Stjerner"

Fuck af. Seriøst. (red. medmindre de smider tøjet og er lækre på Connery.dk)
  

Hvad så du gerne mindre af i 2012?

Del

Seneste nyt

Annonce