Connery

5 ting du skal vide om filmen Joker

En ny start for Joker

Joker lander i biograferne den 3. oktober 2019, og med den endelige trailer ude, er det tid til at kigge lidt på, hvad vi kan forvente os af Joker-filmen, hvor Joaquin Phoenix er sat på den umulige opgave - som Jared Leto fejlede - at løfte superskurken videre, fra Heath Ledgers skuldre. 

ANNONCE
5 ting du skal vide om filmen Joker

Joker er ikke baseret på nogle af DC's eksisterende historier eller tegneserier i det hele taget. Derfor skal du ikke regne med at kunne genkende oprindelseshistorien fra ting, du tidligere har set. Der er ingen forbindelse til DC's øvrige filmunivers. 

Filmen er R-rated, og det betyder at den absolut ikke er for børn. 

ANNONCE
Robert De Niro i The King of Comedy - 5 ting du skal vide om filmen Joker Robert De Niro i The King of Comedy

Robert De Niro har udtalt, at filmen er lidt af en homage til Scorseses mørke komedie fra 1982 'The King of Comedy", hvori De Niro spiller en falleret stand-up komiker, der afsøger forskellige muligheder for at sætte gang i sin karriere.  

Robert De Niros karakter i The King of Comedy, tror han får sit store gennembrud, da han bliver inviteret ind til et talkshowprogram. I Joker spiller Robert De Niro talkshowværten, der gør grin med Joaquins Joker. 

ANNONCE

Joker er produceret af Todd Philips, instruktøren bag Old School, Hangover-trilogien men også mere både action-prægede og seriøse film som War Dogs og A Star is Born. 

5 ting du skal vide om filmen Joker

Vi ved ikke hvilket omfang, af Batman vi kommer til at se i filmen, men det vi ved, er at der er castet skuespillere i rollerne som Thomas Wayne, Bruce Wayne og Alfred Pennyworth. 

ANNONCE
Joker - endelig trailer
Del

Seneste nyt

Annonce