Connery

5 Ting der gør dit hjemmekontor mere udholdeligt og personligt

Indeholder reklame for Vistaprint

I løbet af 2020 er det blevet soleklart for alle os, der har arbejdet hjemmefra, at et hjemmekontor er meget mere end en bærbar computer og en kop kaffe. Behovet for en gennemført hjemmearbejdsplads er blevet intensiveret og redefineret af både nød og behov - og nu ved vi alle, at det kræver en del, at indrette sig til både stabilt velbehag og organisatorisk produktivitet. Men det er nøglen til en god work/life-balance efter et år hvor de to hurtigt blev blandet sammen. 


Og når først de grundlæggende behov er dækket, er det selvfølgelig tid til, at gøre kontorpladsen mere personlig og praktisk. Shine hjemmekontoret op med kreative genstande som personlige kaffekrus, en vægkalender eller måske en musemåtte? Gå på opdagelse hos Vistaprint, hvor du får mulighed for at kreere de helt rigtige input til den gode og personlige hjemmearbejdsplads

ANNONCE
5 Ting der gør dit hjemmekontor mere udholdeligt og personligt

1. Personliggør flasker og kopper med motiverende citater eller kunstværk 
Er der langt til kontorets små kaffe- eller tepauser? Bare rolig. Tag noget tid til dig selv med personlige kopper eller flasker fra Vistaprint og nyd noget velfortjent ‘mig-tid’. 

ANNONCE
5 Ting der gør dit hjemmekontor mere udholdeligt og personligt

2. Lav en agenda for dagen 
Sæt en plan for dagen og skriv den ned. Vistaprints bordkalendere er det perfekte måde at holde styr på ugens todo-lister. Du kan også forvandle gode minder til personlige vægkalendere for at lyse dagen op! 

5 Ting der gør dit hjemmekontor mere udholdeligt og personligt

3. Do not disturb - far eller mor arbejder
Måske ikke nær så nødvendigt, men et godt komisk indslag - med en seriøs undertone: Design dine egne dørhængere

Hvis man er blandt den særligt privilegerede gruppe, der har mulighed for en lukket dør mellem hjemmekontoret, og resten af bopælens bevægelse, er det guld værd. Men afbrydelser under arbejdet kan være lige så frustrerende som de kan være tiltrængte: Vi forestiller os en dørhænger, med mulighed for et ekstra notatfelt, hvor ægtefæller og børn kan skrive små beskeder - helt i tråd med den ovenstående overskrift der lyder: Må ikke forstyrres - far arbejder!

ANNONCE
5 Ting der gør dit hjemmekontor mere udholdeligt og personligt

4. Pynt til skrivebordet
Savner skrivebordet et personligt touch? Vistaprint tilbyder en masse flotte og sjove muligheder for at skabe et mere personligt arbejdsmiljø derhjemme. Vistaprint hjælper dig med at lave et hjemmekontor, som du har lyst til at sidde ved med alt lige fra personlige musemåtter til kuglepenne.

ANNONCE
Hvis du har bare vægge, er der altid plads til lidt ekstra motivation! - 5 Ting der gør dit hjemmekontor mere udholdeligt og personligt Hvis du har bare vægge, er der altid plads til lidt ekstra motivation!

5. "Et godt citat er et pænt citat"
Der skal faktisk ikke det store, til at skabe en fed og motiverende plakat - og ud over at pynte på væggen, er en god citatplakat et godt udgangspunkt for ekstra motivation. Her kan du med fordel designe din helt egen - og om citatet så kommer fra en af fortidens store tænkere, din evigt kloge chef - eller den klogeste i rummet; dig selv - det er selvfølgelig op til fri fantasi. Hvis du kan tænke det, skal Vistaprint nok trylle det om til en plakat af format. Her er der et væld af forskellige papirkvaliteter at vælge imellem, ligesom størrelsen selvfølgelig kan vælges til forholdet på dit blanke stirre spot - om det er i størrelse A4 eller A0; Dit valg. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce