Connery

5 sprøde ur-nyheder forud for Baselworld

En lille tur gennem de flotteste 2017 nyheder til dit håndled

Baselworld er nok verdens mest kendte urmesse. Det er her alle producenterne løfter sløret for deres nyeste, og mest ambiitøse produkter. Der er stadig 1½ måned til det løber af stablen, men de forskellige firmaer er allerede begyndt at løfte sløret for, hvilke smukke, spændende og interessante produkter, de tager med til udstilling. Ingen officielle priser er meldt ud, men i opsamlingen her har vi ure fra 5.000 kroner og op over 100.000. 

Her får du serveret 10 af de bedste nyheder indtil nu. 

ANNONCE
5 sprøde ur-nyheder forud for Baselworld

Carrera Heuer-01 Full Black Matt Ceramic

Første på listen, er en nyfortolkning af Tag Heuers Carrer Heuer.01. Modellen så første gang dagens lys i 2015, og blev hurtigt populær. Nu er 2017 udgaven så på vej, i en fuld keramisk udgave. 

Den nye keramiske udgave er fremstår i et sandblæst finish, i dyb dyb mørk. Alle delene der er udsat for friktion er udført i keramik. Det gør uret ultra modstandsdygtig over for ridser, og da det ikke er et metal, undgår oxidering over tidens tand. Også armbåndet består af keramiske led. 

Urkassen har en diameter på 45 mm, chronograph viserne er titaniumbelagt stål, og glasset er et let buende stykke safirglas. Uret er vandtæt til 100 meter ( 10 bar/330 ft ) 

ANNONCE
5 sprøde ur-nyheder forud for Baselworld

Arnold & Son Nebula

Luksusurmagerne fra Arnold & Son har været hårdt på arbejde med deres Nebula ur. Det er holistisk designet og byder på skeleton-urværk, og et tredimensionelt kig helt ind i urets hjerte. Uret er gennemført designet til at fremstå symmetrisk - ikke bare på overfladen, men også fra front til bagside. Vi har at gøre med at klassisk optrækkeligt urværk, der holder det kørende i 90 timer uden videre. 

Uret fåes i enten 18 karat rødguld eller rustfrit stål - det måler 41.5 mm i diameter, og er vandtæt ned til 30 meter. Remmen er håndsyet, og fåes i enten alligatorskind eller kalveskind. 

ANNONCE
5 sprøde ur-nyheder forud for Baselworld

Calvin Klein Minimal

Også Calvin Klein er til stede på årets Baselworld, og et af hovedstykkerne er det minimalistiske unisex-ur, der ganske simpelt har fået navnet 'minimal'.

Her har vi et ur, hvor branddesignet er i hovedsædet. Det er inspireret af ældre vintagestykker, og forsøger at holde sig tro til CK's visuelle identitet. Uret kommer i to forskellige størrelser, og fås i rustfrit stål, eller rustfrit stål beklædt med guld, rosaguld eller sort anodisering. 

Mesh-remmen matcher i alle tilfælde den pågældende farvekombination. Quartz urværk. 

ANNONCE
5 sprøde ur-nyheder forud for Baselworld

Victorinox I.N.O.X. Carbon

Jeg har tidligere været omkring den imponerende konstruktion, som folkene bag schweizerkniven har skabt. Et ret opsigtsvækkende beaterwatch, der i 2017 kommer i en kulfiberudgave. 

Uret har et no-nonsense Ronda 715 Quartz-urværk, men det opmærksomhedsvækkende ved uret er den heftige konstruktion. Kulfiber-konstruktionen kan modstå temperaturer op til 1260 graders celcius, og er bygget til at kunne modstå absurd høje performance krav. Også gummiremmen er varmemodstandig - og hvis man istedet går efter paracord remmen - får man en rem der kan holde til ret meget - faldskærmslinerne den er vævet af, har hver især en brudstyrke på 250 kilo. Glasset er triple-coated ridsefast safirkrystal. Det er vandtæt ned til 200 meter. 

ANNONCE
5 sprøde ur-nyheder forud for Baselworld

Eberhard Scafograf GMT

Sidste ur i første roundup er Eberhards take på det nyklassiske dykkerur. GMT er et automatisk ur, der operer med tre tidszoner, via den roterende krans og en central GMT viser. Kransen kan roteres i begge retninger, og kommer i rustfrit stål med enten blå eller sort keramisk indsats.

Når det kommer til remmen, kan valget enten falde på en blå gummirem, eller en klassisk stållænke. Uret måler 43 mm i diameter, og det er vandtæt ned til 100 meter. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt