Connery

5 solide serier du måske har overset

Udvalget er stort - her er fem anbefalinger.

Det er ofte svært at følge med i alle de serier, som dukker op måned efter måned - specielt når man i forvejen har gang i en håndfuld andre serier, man også mangler at følge op på. 

Hvis du skulle være nået til et punkt, hvor du trænger til noget nyt og anderledes, så har vi her fem bud på serier, som er en smule oversete.

5 solide serier du måske har overset

Party Down (2009-2010)

Komedieserie med fokus på en klassisk, dynamisk gruppe af mærkværdige individer, der alle forgæves har forsøgt at bryde igennem som skuespillere eller forfattere i Hollywood – spillet af blandt andre Adam Scott (Parks & Recreation) og Martin Starr (Freaks & Geeks, Silicon Valley). Med knuste drømme arbejder de for et cateringfirma i Los Angeles, hvor deres episodiske arbejdsopgaver danner grundlag for en kavalkade af uheldige, morsomme og tragikomiske situationer i deres liv. 

5 solide serier du måske har overset

Misfits (2009-2013)

En overset overnaturlig serieperle, der fokuserer på en gruppe unge kriminelle, som rammes af et lynnedslag under deres samfundstjeneste. Pludselig vågner de alle op med superkræfter, og deres tvivlsomme karakter og beslutninger i livet kommer for alvor på prøve. En klassisk historie om at finde sin plads i samfundet, krydret med nogle ret fede superheltenuancer, som man tidligere har set i serier såsom Heroes.

5 solide serier du måske har overset

Eastbound & Down (2009-2013)

En af Danny McBrides mest ikoniske karakterer, Kenny Powers, er absolut et must-have på din liste over serier, man sætter på, når man trænger til en hjernepause fra dramaerne. Powers er en udbrændt baseball-spiller, som vender tilbage til sin forhadte barndomsby, hvor han skal undervise i idræt. Stærke dialoger, ond komik og McBride i sit livs ’råbeform’. 

5 solide serier du måske har overset

Wilfred (2011-2014)

Sortkomisk fortælling om en depressionsramt mand spillet af Elijah ’Frodo’ Wood. Hans lidelse gør, at han er den eneste, som ser sin nabos hund som en fuldvoksen mand i et hundekostume. Symbolske følelser og stærkt drama gemt under latterlige og bizarre forestillinger gør serien til en undervurderet dramastørrelse. 

5 solide serier du måske har overset

The Writers Room (2013-nu)

Har du også undret dig over, hvordan brainstorming-sessioner ser ud i Hollywood? Det giver denne serie dig et indblik i. Det er ikke bare nogle almindelige, gennemsnitlige produktioner, men derimod de helt tunge drenge såsom Breaking Bad, Dexter, Game of Thrones og American Horror Story. Serien viser dig alt fra tåkrummende ideer til det endelige gyldne æg. 

Del