Connery

5 smykker til kæresten

Et smykke er et sikkert gavehit til enhver kvinde. Vil du glæde din kæreste med en speciel gave, så vil du aldrig kunne gå helt galt i byen ved at købe et pænt smykke. Det udvalgte smykke vil symbolisere kærlighed og vil altid minde din udkårne om dig og jeres minder sammen. Er du i tvivl om, hvilket smykke du skal købe til din kæreste, så får du her 5 gode forslag. Vi har sammen med Jewelier.dk lavet fem forslag, som du kunne overveje til kæresten, hvis hun skal forkæles.

ANNONCE
5 smykker til kæresten

1. Sølvhalskæde med hjertevedhæng

En sølvhalskæde med hjertevedhæng vil smerte enhver kvindes hjerte. Det er en halskæde, som er sprængfyldt med kærlighed og romantik. Der findes forskellige former for hjertevedhæng, som kan købes i forskellige størrelser og farver. Nordahl Jewellery er en af de producenter, som har stor succes med deres sølvhalskæder med søde hjertevedhæng.


Denne type halskæder kan bl.a. købe hos Jewelier.dk, som har et omfattende udvalg af smykker til fest og hverdag.

ANNONCE
5 smykker til kæresten

2. Ørestikker med krystaller

Det er de færreste kvinder, som ikke sætter stor pris på nye og fine øreringe. Kigger man på trenden i 2016, så forventes det, at ørestikkere med krystaller for alvor vil slå igennem på markedet. Ørestikkere med krystaller appellerer til den moderne og stilbevidste kvinde, som holder af at gøre noget ekstra ud af sig selv.

ANNONCE
5 smykker til kæresten

3. Izabel Camille ”Everyday” øreringe

Vil du købe den perfekte smykkegave til din kæreste, så bør du være bekendt med Izabel Camille, som er et anerkendt smykkebrand. Izabel Camilla har bl.a. stor succes med deres kollektion ”Everyday”, som består af smykker til hverdagsbrug og festlige lejligheder. Dermed behøves der ikke nødvendigvis være nogen speciel anledning for at bære et fint smykke. Izabel Camille er kendt for flotte designs, høj kvalitet og overkommelige priser.

ANNONCE
5 smykker til kæresten

4. Janner Jewellery ”Heart” ringe

Janner Jewellery står bag en lang række yndige smykker med forskellige detaljer. Janner Jewellery er særligt kendt for deres ringe med vedhæng udformet som et hjerte. Smykkerne fra dette brand er støbt i rustfrit stål, hvilket har været med til at sikre den højeste kvalitet. Kollektionen ”Heart” vil være en særlig god gaveidé til kæresten, som du ønsker at forkæle.

ANNONCE
5 smykker til kæresten

5. Frost By Noa ”Ice” sølvørehængere

Frost By Noa står bag trendy modesmykker til den feminine kvinde. Producenten har bl.a. slået igennem med sine skønne sølvørehængere med modelnavnet Ice. Disse sølvørehængere er kendetegnet ved at have flotte dråbeformede vedhæng. Sølvørehængerne har rhodineret belægning, hvilket har sikret et flot look og lang holdbarhed.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce