Connery

5 musthaves til din crossfit-træning

Har du bestemt dig for, at det er på tide, at du kommer i gang med en eller anden form for træning?

Har du bestemt dig for, at det er på tide, at du kommer i gang med en eller anden form for træning? Hvis ja, så kan du meget passende lade valget falde på crossfit, der er en træningsform, hvor du vil opleve at få træne hele kroppen på særdeles effektiv vis samtidig med at du forbrænder en masse kalorier. Hvad end du har intentioner om at dyrke det derhjemme, i den nærmeste park eller i et decideret fitness-center, hvor de har et hold, der er dedikeret til crossfit-træning, så er der noget udstyr, som du er nødsaget til at investere i.

ANNONCE
5 musthaves til din crossfit-træning

Wolfgear Olympic tights

Det er meget vigtigt at forstå, at en stor del af dine præstationer til crossfit ligger i det tøj, du har på. Hvis du har valgt noget tøj, der begrænser dig på enten den ene eller den anden måde, så kommer det naturligvis også til at gå ud over din træning, som ikke vil blive helt så optimal, som hvis du i stedet havde valgt noget tøj, der giver dig de bedste forudsætninger for at have en rigtig god crossfit-træning. Derfor er det en god idé at trække i et par Wolfgear Olympic tights, inden du begiver dig afsted til crossfit.

ANNONCE
5 musthaves til din crossfit-træning

Crossgen Hibernate

Din crossfit-træning stopper ikke, når du tager hjem - faktisk stopper den aldrig helt. Hvile, restitution og vækst er også en stor del af crossfit og det er lige netop dét, som Crossgen Hibernate er med til at forbedre på kraftig vis. Når du sover vil dette produkt sørge for at arbejde for dig og tage din krop til sit næste niveau. Det sker gennem den muskelfiberreparerende, som er vejen til muskelvækst, så hvis du gerne vil sætte ekstra fart på din træning og din krops forandring, så bør du kombinere din træning med Crossgen Hibernate, så klarer arbejdet, når du sover.

ANNONCE

Crossgen 360 shaker

Hvis du tager din crossfit-træning seriøst, så har du med garanti også indkøb noget proteinpulver og hvis ikke du allerede har gjort det, så er du nok på jagt efter det. I den forbindelse skal du også bruge en god shaker, der ikke blot fungere optimalt, men som samtidig også har en god holdbarhed, så du ikke hele tiden skal rende rundt og skifte din shaker ud. Hvis du gerne vil være sikker på, at du køber en holdbar og en effektiv shaker, der fungerer som den skal, så bør du - uden tvivl - vælge at investere i en Crossgen 360 shaker.

ANNONCE
5 musthaves til din crossfit-træning

AB Wheel

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil starte din crossfit-træning i eget hjem, så er du naturligvis også nødsaget til at indkøbe noget udstyr, hvilket bl.a. bør være et AB Wheel, som kan bruges til rigtig mange øvelser. Den bruges primært til at træne mavemuskler, så hvis du er på jagt efter et vaskebræt og store muskler, så er der ingen vej uden om AB Wheel, da den samtidig vil kunne træne din corestabilitet og -styrke, der sikrer dig, at du ikke kommer ud for skader og præstationsstagnering, fordi du har været for fokuseret på væksten af dine muskler i stedet for styrken.

ANNONCE
5 musthaves til din crossfit-træning

Competition kettlebell

Én af de absolut mest brugte genstande i crossfit må siges at være en kettlebell, hvorfor det også er en musthave, som du ikke kommer udenom, hvis du ønsker at starte din crossfit-træning derhjemme i stedet for i et fitnesscenter, hvor de naturligvis allerede har en lang række kettlebells til rådighed. Det er vigtigt at du køber lidt forskellige kettlebells, da de kan bruges til forskellige øvelser og det giver dig samtidig også mulighed for at veksle mellem vægten, da nogen øvelse vil komme til at kræve mere vægt end andre.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce