Connery

5 megapixel fra Samsung

Blot tre måneder efter Samsung lancerede en kameratelefon med et 3,2 megapixelkamera, overgår de nu sig selv igen og præsenterer SCH-S250, en kameratelefon med hele 5 megapixel.

5 megapixel fra Samsung
Samsung har nu taget føringen på mobiltelefoner med kamera ved denne nye model, der kan tage billeder i hele 5 megapixel. Denne model er et eksempel på hvor langt integrationen mellem mobiltelefoner og digitalkameraer er nået.

Denne nye model har fået navnet SCH-S250 og indeholder en række af de nyeste teknologier, der sammen med megapixelkameraet viser at Samsung er på forkant med teknologien og samtidig helt fremme i feltet.

Kameraet i telefonen er af den såkaldte CCD-type og har indbygget blitz. Dette giver mulighed for at tage samme kvalitetsbilleder som med et digitalkamera. Derudover kan telefonen også bruges som videokamera hvor der er plads til op til 100 minutters video i opløsningen 320x240 pixel i den indbyggede hukommelse på 92mb, der dog kan udvides via 32mb medfølgende ekstern hukommelse. Denne kan udvides til 256 MB (RS-MMC). En smart detajle er, at telefonen kan tilsluttes dit TV direkte, således at billeder og film kan ses derpå.

- Det er vigtigt for os, at det er os, der sætter trenden gennem konstant fornyelse og ved at skabe innovative, nye produkter. Det kan man gøre, når man råder over verdens førende teknologier og moderne design, siger Michael Alström, nordisk produktmarkedschef for mobiltelefoner.

- S250 har et design med udtræk, som leder tankerne hen på det futuristiske mobildesign i filmen The Matrix. Designet beskytter kameralinsen og skærmen, når mobiltelefonen er lukket. Når telefonen åbnes, føles den som et almindeligt digitalkamera

Det er dog ikke kun kameraet der er nævneværdigt, også skærmen udmærker sig ved at kunne vise hele 16 millioner farver, imod den tidligere grænse på 262.000. Dette skyldes en skærmtype, QVGA TFD-LCD, som Samsung tidligere kun har brugt til deres bedste skærme til computere og fladskærmsfjernsyn.

Er man hørebesværet, har Samsung også en løsning på dette i deres mobiltelefoner. Ved hjælp af en ny teknologi (TTS) kan telefonen læse op for dig. Dette kunne være dine sms'er eller blot en huskeseddel. Derudover indeholder S250 også MP3-afspiller og eksempler på de nye tredimensionelle spil.

- Samsung viser, at innovation starter i Korea med udviklingen af endnu en banebrydende model. Det er der, vores produkter lanceres først. Bliver de godt modtaget på hjemmemarkedet og i vores fokusgrupper, kan man se frem til lanceringen af tilsvarende modeller i Europa, siger Michael Alström, nordisk produktmarkedschef for mobiltelefoner.

Denne model kommer desværre ikke til europa, men er forbeholdt det koreanske marked.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce