Connery

5 måder at forbedre kroppens genopbygning/regenereringsproces

En vigtig proces er søvnen, når det kommer til regenerationen af kroppen, men også sindet. I vores søvn går hjernen igennem forskellige faser. Vi lagrer hvad vi har lært og bearbejder følelser, men kroppen genopbygger også sig selv i søvnen. Søvnen er altafgørende for vores velvære og genopbygning og hvis man ikke får en god nats søvn kan det have konsekvenser for dit helbred, blandt andet svækket immunsystem, diabetes eller depression. Vi vil derfor hjælpe dig i denne proces med fem måder at forbedre den på.

1) Rør dig

Du hjælper din krop med at genopbygge sig selv, når du rører dig. Din søvn er bedre, når du har trættet den fysisk, og i søvnen vil du restituerer og dine muskler vil genopbygge sig selv endnu stærkere.

2) Giv dig selv ro

Giv dig selv og din krop ro. Mindst en time før du går i seng så forhold dig roligt og gå ned i gear, foretag dig noget beroligende og eventuelt dæmp lyset, så du forbereder din krop på at du skal sove og i gang med en regenereringsproces.

3) Skab en fast døgnrytme

Gør hvad du kan for at overholde en fast døgnrytme. Mennesket er et vanedyr og derfor vil din krop automatisk blive træt om aftenen, hvis du har et bestemt tidspunkt den skal gå til ro.

4) Mani-drops

Mani-drops bidrager både til en god indsovning, men også til en lang, dyb nats søvn. Det er en Kombination af CBD og melatonin der skaber de ideelle betingelser for en god nats søvn. CDB er med til at understøtte en afslapning i krop og sind, mens melatonin, som i øvrigt også er kroppens eget søvnhormon, er søvnfremkaldende og gør man falder lettere til ro.

5) Lyt til hvid støj

Hvid støj kan virke på nogle mennesker og få dem til at falde lettere i søvn. Hvis støj er baggrundslyde der kører på samme frekvens, det dæmper menneskelige lyde og skaber en rolig baggrund af summen, der virker beroligende og trættende. Der er mange forskellige ting at gøre for at forberede ens søvn, og derfor ens genopbygning/regenereringsproces, og det er forskelligt, hvad der virker fra person til person. Vigtigst af alt er, at du opnår en god nats søvn, for at give din krop og dit sind de bedste forudsætninger for at genopbygge sig selv og restituere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce