Connery

5 lækre ur-nyheder forud for Baselworld

Her er en række af de flotteste nye herreure fra Schweiz

Basel-messen er almindeligt anerkendt som det mest trendsættende show for den globale ur- og smykke-industri. Messen tiltrækker i omegnen af 1500 udstillere, og op mod 150.000 deltagere fra alle verdens hjørner. I år finder messen sted fra 17. - 24. marts, i Basel, Schweiz. Kataloget med en del af årets nyheder er netop blevet frigivet til pressen, og vi har været inde og grave fem ganske lækre nyheder frem. Priserne er for de fleste af urene i den høje ende, men man har jo lov at drømme.

ANNONCE
5 lækre ur-nyheder forud for Baselworld

TAG Heuer Carrera Heuer-02T "Black Phantom"

TAG Heuer har efter sigende en del esser i ærmet op mod årets helt store urmesse, et af de esser, er det limiterede "Black Phantom". Uret er ifølge producenten selv, resultatet af kvalitet, performance, ekspertise og nøjagtige produktionsprocesser, der går op i en højere enhed, og skaber konceptet: Urmageri til en overkommelig pris. 

Uret er en direkte videreudvikling af CH-80 chronografen, og der er i den grad kælet for detaljerne og den automatiske mekanik, der er pakket ind i ganske hårfør titanium. 

Black Phantom er limiteret til 250 eksemplarer, og bliver solgt for 19.900 schweiziske franc (135.000 kroner), TAG Heuer

ANNONCE
5 lækre ur-nyheder forud for Baselworld

Hublot Big Bang Unico Sapphire

Vi har allerede været omkring Hublots imponerende safirkrystal-indpakkede tilløbsstykke. 

Det kan ikke have været helt let at pakke hele uret ind i det ridsefaste materiale, der som oftest bruges til at lave de gennemsigtige bagkasser med. Remmen er selvføgelig ikke lavet af krystal, men den er gennemsigtig!

Det alternative ur bliver kun fremstillet i 500 eksemplarer, prisen er ikke offentliggjort. 

Læs mere: Hublot.com

ANNONCE
5 lækre ur-nyheder forud for Baselworld

Tissot T-Touch Expert Solar NBA Special Edition

I en helt anden kategori og prisklasse, finder vi Tissots nye NBA-ur. Her har vi at gøre med et all-out sportsur, der samtidig holder en vis udstråling. Uret er skabt, for at understrege Tissots største sponsorat nogensinde, det med NBA forbundet. Titaniumkassen er coated med PVD. T-Touch har tyve funktioner i den digitale afdeling, det tæller blandt andet kalender, flere tidszoner, vejrudsigten, altimeter, chronograf, kompas. Urværket er et soldrevet quartz-værk. 

Prisen forventes at lande et sted mellem 10.- og 15.000 kroner. 

ANNONCE
5 lækre ur-nyheder forud for Baselworld

Breitling Avenger Bandit

Breitlings seneste titanium chronograf er en hyldest til de søbårne luftmænd, altså piloterne på de store hangarskibe. Uret er bygget til at kunne modstå de hårde forhold og præcise krav, der er til stede i dette miljø. Den 45 mm brede kasse huser et mekaniske automatisk Breitling Calibre 13 urværk, med COSC certificeret chronometer. URet er vandtæt til 300 meter. 

Banditten er angivet til et prisniveau mellem 10.000 og 19.900 schweiziske franc. 

ANNONCE
5 lækre ur-nyheder forud for Baselworld

Mauron Musy Classic Steel Armure

Et af de mere rå ure af årets nyheder indenfor de klassiske ure. Mauron Musy benytter sig at et eget patenteret nO-Ring system til at holde deres ure vandtætte, et system der er bygget med inspiration fra tætnings-systemer indenfor de præcisionsmekaniske ingeniørdiscipliner. Urglas og bagkasse bliver klemt fast af satellitfjedre, med urkassen som holdepunkt.

Det betyder at uret hverken har brug for skruer lim eller samlinger, for at hænge sammen, og det gør det også muligt at benytte kronen under vandet. Uret er vandtæt ned til 100 meter, og det auto-mekaniske urværk har kun brug for service en gang hvert syvende år. 

Uret præsenteres i prisklassen 5000 - 9999 schweiziske franc. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt