Connery

5 lækre laptop tasker

Det kan være svært at vælge hvis både funktionalitet og stil skal spille max med din macbook/ultrabook

Januar måned er en af de måneder, hvor der bliver solgt allerflest nye bærbare, primært på grund af januarudsalget, men også fordi en del uddannelser har semesterstart. 

Undertegnede har også været ude og erhverve sig en ny maskine til privaten, og da jeg fangede mig selv i at lede efter ny inspiration til en passende taske, var det som om der manglede lidt. Her følger en round-up af mine hårde researchtimer. Jeg har endnu ikke fundet vinderen, men jeg er ret sikker på at det bliver en af disse. God shopping!

ANNONCE
5 lækre laptop tasker

Filson

Filson er et af de der amerikanske mærker, der opstod under de store guldfeber-dage tilbage i starten af 1900-tallet. De er kendt for at producere slidstærkt og komfortabelt tøj og tilbehør, siden 1897. 

Den originale briefcase fra Filson er ingen undtagelse, og nå ja, så tilbydes der livstidsgaranti. 

Denne model er 100% bomuld med oliebehandletoverflade og ægte læder. Tasken er vandafvisende og har tre store rum (Plads til 13.3" bærbar), en tovejs-lynlås og de obligatoriske små rum til andet habengut. 

Tasken opfylder alle håndbagagekrav, og remmen er aftagelig. 

Spottet ved S.T. Valentin til 2.400 kroner. 

ANNONCE
5 lækre laptop tasker

Hard Graft 

Italienske Hard Graft er et nyere mærke. De har specialiseret sig at lækre lædervarer til din elektroniske enheder, og laver alt fra mobilcovers over kamera-straps til lækre laptop tasker. Alle Hard Grafts produkter er lavet i italiensk læder, tysk og italiensk filt, britisk canvas og portugisisk uld.

'Slim messenger bag' er en ganske minimalistisk taske, til manden der ikke har brug for andet, end en simpel og solid løsning til at transportere den bærbare. Remmen er påsyet lidt mere ukonventionelt, og det betyder at den er let at behagelig at skyde om på ryggen, og derfor ikke hænger så meget i skulderen. 

Prisen lyder på cirka 2000,- kroner, og findes bland andet på HardGraft.com

ANNONCE
5 lækre laptop tasker

Royal Republiq Legioner City

Hvis du cykler er det klart, at en skuldertaske ikke er det mest praktiske. Men hvis du stadig gerne vil have stilen med og springe over de klassiske skoletasker, så er en mere klassisk type rygsæk, som denne fra Royal Republiq et godt bud.

Legioner City rygsækken er en flot kanvastaske, der har seperat laptop-rum og et par ekstra straps på siden, der meget vel kunne holde en vandflaske eller dagens avis - hvis det ikke regner. 

Set til 995,- ved Coverme

ANNONCE
5 lækre laptop tasker

dbramante1928

Skal det være nedtonet og klassisk? Det danske mærke dbramante1928 laver flotte messengerbags i læder. 

The Hunter Dark Messenger er en rummelig taske, der både har plads til 14" laptop, dokumenter, visitkort, og kuglepenne. Tasken er designet i Danmark, og produceret i Indien med indisk læder, under gode arbejdsforhold. Mærket bruger desuden en del af overskuddet til at gøre forholdene bedre i produktionens lokalområde, under LittleBigHelp.

Pris: 1270,- kroner. Set ved dbramante1928.com

ANNONCE
5 lækre laptop tasker

Herschel Supply Co.

Skal det være lidt mere farverigt, er Herschel Supply Co. et godt bud. Herschel Supply Co. blev grundlagt af to brødre fra Canada i 2009, og har på få år banket en international forretning op. Ydermere har de også landet en eksklusiv deal med Apple, om at designe tasker der passer perfekt til Macbooks. 

Clark-skuldertasken er en del af deres Supply Plus-serie, der er udviklet specifikt til elelktronikprodukter, med ekstra for for beskyttelse. 

Forhandles af Apple, til en pris på 819,- kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt