Connery

5 gode råd, der kan gøre dig til en haj til at oddse

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være svært at komme rigtigt i gang med at oddse, fordi hvor skal man lige starte, hvis ikke man ved noget om det? Når man kigger på en odds-seddel, er der både rigtig mange forskellige sportsgrene, forskellige hold og forskellige odds, og hvis ikke man har sat sig rigtigt ind i det, så kan det virke helt uoverskueligt nogensinde at få styr på. Derfor har vi samlet en kort, lille guide med 10 gode råd, som kan sende dig godt på vej ind i en verden af gode odds. 

1. Hold dig opdateret på dine fokusområder

Til at starte med er det en god ide at vælge én eller to sportsgrene, som du specialiserer dig i. Hold øje med, hvad der sker i branchen, og hold dig opdateret. Vejen til at få din odds bonus indebærer for eksempel også at have styr på transfermarkedet, i forhold til handlen med spillere og deres evner. Odds ud fra nyheder og statistikker, du læser dig til, samt formen hos spillerne. En bred viden øger dine vinderchancer. 

2. Lad være med at spille på hvad som helst

Fokuser og slå til, når du finder noget spil af værdi - dermed sagt, lad være med at spille på hvad som helst. Hold dig gerne til 50/50 kampe, som for eksempel under/over i fodbold, eller til andre sportsgrene, hvor der kun er to udfald af resultatet, eksempelvis tennis, badminton eller basket.

3. Tålmodighed er en dyd

Som ved de fleste andre ting, så er tålmodighed vigtigt. Gå ikke i panik, hvis du enten ikke vinder eller ikke vinder de store beløber til at starte med. Et sølle overskud på 100 kr. i ugen giver alligevel et årligt overskud på 1200 kr - og det er da alligevel noget?

4. Små gevinster er bedre end ingen gevinster

Selvom man altid skal udvise sikkerhed, når det kommer til gambling med rigtige penge, så bliver man hurtig for selvsikker, når man begynder at vinde mange penge. Det hænder, at man begynder at spille flere penge, når man får blod på tanden, hvilket ofte resultere i, at man taber alle sine gevinster igen. Husk på, at en jævn udvikling af små gevinster i sidste ende er bedre, end et resultat, der går lige op. 

5. Odds med hjernen - ikke med hjertet

Selvom Tottenham altid har været i dit hjerte, så er det ikke altid fornuftigt at smide sine penge på dem. Det er vigtigt at være objektiv, når man oddser, så hvis den seneste udvikling på holdet ikke ligner en sejr, så skal man hellere oddse imod dem eller helt afstå fra at oddse. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce