Connery

5 gode bilkøb til dig under 30 år

Der findes rigtig mange biler på det danske marked, men det er naturligvis ikke dem alle, der er lige gode køb. Det skal selvfølgelig siges, at der er forskel på, hvad man mener er et godt køb; mange tænker meget på det økonomiske aspekt, mens andre ikke ser dette som noget vigtigt, da det bare er vigtigere for dem at køre i en bil, som de er glade for. I den her artikel - der er udarbejdet i samarbejde med Bilsektionen.dk - finder du intet mindre end fem gode bilkøb til dig under 30 år - er du under 30 år, så finder du en lækker bil her.

VW Golf 7

Der skal ikke være nogen tvivl om, VW Golf er én af de absolut mest solgte biler i Danmark år for år, og det er der selvfølgelig en god grund til. Det er en rigtig lækker bil, der kan erhverves til en god pris sammenlignet med, hvad du egentlig får. Ydermere, så er det også en bil, der er rigtig god til at holde sin værdi, hvorfor du ikke vil opleve noget synderligt stort værditab, når du skal sælge din VW Golf 7 - hvis du er mere til leasing, så er det også muligt.

VW Up!

Hvis du ikke er lyst til at investere den mængde penge, der skal til for at kunne investere i en VW Golf 7, så kan du i stedet vælge at se nærmere på én af de mange minibiler, der er på markedet. VW har også skabt en rigtig populær minibil, som er bygget på samme platform som både Seat Mii og Skoda Citigo. Den er ikke specielt stor, men den er særdeles økonomisk og dertil er det også den absolut bedste måde at kunne anskaffe sig en helt ny bil, hvor sikkerheden såvel som udstyret er i top.

Peugeot 208

En Peugeot 208 kan vel nærmest betragtes som en bil, der befinder sig mellem en VW Up! og en VW Golf 7. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en fremragende bil, der kan erhverves til en særdeles retfærdig pris, så hvis du ikke er villig til at investere i en Golf 7, men føler, at en VW Up! eller tilsvarende model er for lille og kompakt, så er en Peugeot 208 bestemt et alternativ. Det er en meget driftssikker bil, som har rigtig meget udstyr til prisen, hvorfor det er et godt køb til prisen.

BMW 120d

Denne bil er til dig, der gerne vil have noget, der befinder sig i toppen af skalaen, når det kommer til kvalitet og når det kommer til eksklusivitet. Du skal selvfølgelig også være opmærksom på, at det er noget, der kommer til at koste dig en del mere end de tre førnævnte biler. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at en BMW 120d er en rigtig lækker bil, hvor der virkelig er blevet kælet for detaljerne og hvor intet er overladt til tilfældighederne. Dertil skal det også nævnes, at den har et særdeles smukt design og tysk standhaftighed.

Volvo V40

Volvo er mange gange blevet betragtet som det bilmærke, der har størst fokus på sikkerheden og det er ikke noget, der har ændret sig. Hvis du gerne vil have en sikker familiebil, der kan erhverves til en god pris, så kan du f.eks. se nærmere på en Volvo V40. Du får nemlig rigtig meget bil for pengene, når du køber Volvo, da deres biler er af høj kvalitet, de har en masse udstyr og dertil er en Volvo V40 også særdeles økonomisk skruet sammen, da den nemt kan køre 27 km/l - og så er det oven i købet en dieselbil.

ANNONCE
Del

Seneste nyt