Connery

5 gastronomiske oplevelser til Kulturnatten 2023

Ses vi?

Nu varer det ikke længe, før årets Kulturnatten løber af stablen - og i år er en helt særlig størrelse, da det markerer 30-års jubilæet for første gang, at arrangementet åbnede dørene for danskerne.  

Over 200 arrangører, herunder museer, teatre, kirker, ministerier og biblioteker, vil åbne deres døre og byde velkommen til unikke arrangementer, som kun kan opleves en gang om året. Uanset om du er til riddere i rustning, rumforskning, kulinariske udfordringer, lys, lyd, performance, hemmelige selskaber, intens spænding eller sjælelig ro, venter eventyret lige om hjørnet i din egen by.

Du kan se hele programmet her: Kulturnatten 2023.

Vi har traditionen tro fundet en række spændende, gastronomiske begivenheder, du kan opleve til årets Kulturnatten - se med herunder:

Skønne smagsprøver fra Moltkes gastronomiske køkken

Oplev et af Københavns smukkeste palæer, når Håndværkerforeningen inviter til palæhygge med et væld af familie-aktiviteter og gastronomiske oplevelser. Her kan børn og deres forældre besøge håndværkerne i deres værksteder og selv prøve kræfter som konditor. Man kan desuden blive forkælet med prøvesmagninger fra Moltkes gastronomiske køkken, der både byder på kanapeer, snacks og konditorserveringer.

Øl, streetfood og madvidenskab på Hotel- og Restaurantskolen (tilmelding nødvendig)

Besøg Hotel- og Restaurantskolen og få en hyggelig og velsmagende aften sammen med os. Smag på en masse små retter, køb skøn mad med svampe i vores street food boder, tag en tur ned memory lane til vores ølsmagning med de glemte klassikere, nyd lækre cocktails og oplev tjenerne flambere. Du kan også blive klogere på mad, når videnskaben møder gastronomien og nyde alskens lækre kager. Uanset hvad du vælger, vil vi gøre vores bedste for, at du får en uforglemmelig aften sammen med vores elever.

Dyk ned i bægfrugternes smagsunivers i Meyers Madhus

Meyers Madhus inviterer på Kulturnatten store og små på eventyr i bælgfrugternes verden. Huset åbner op for madværkstederne i tredje baggård, hvor du kan komme med i køkkenet og få en forsmag på bælgfrugternes mange kulinariske egenskaber. Sammen skal vi lave spreads, fladbrød og snacks, og der er åbent i bland-selv-bælgfrugtbiksen.

Lækre danske fødevarer i historiske rammer hos Landbrug & Fødevarer

Kom til tops i tårnet på Axelborg og nyd udsigten over Tivoli fra tagterrassen på 7. sal, når Landbrug & Fødevarer byder indenfor. Turen derop er spækket med gode smagsoplevelser og storslået historisk arkitektur. På Kulturnatten kan du, etage for etage, møde fødevareproducenter fra hele landet og smage de produkter, som de er mest stolte af.

Lidt til den søde tand hos Sømods Bolcher

På Kulturnatten kan man komme ind og opleve en rigtig gårdfest hos den gamle Bolchefabrik. Fredag d 13. lukker vi nemlig de gamle spøgelser ud at danse til traditionel dansk musik akkompagneret af Byggerbanden. Man kan få sig et lille glas bolcheshot, drikke øl fra Kasper Brewing og smage vores kulturnatbolche. Der vil være masser af konkurrencer og rig mulighed for at vinde bolcher.

ANNONCE
Hotel- og Restaurantskolen. - 5 gastronomiske oplevelser til Kulturnatten 2023 Hotel- og Restaurantskolen.
Praktisk info

Kulturnattens mere end 200 særarrangementer kan opleves den 13. oktober fra kl. 18.00-00.00 (enkelte steder kun til 23.00).

Enkelte arrangementer kræver tilmelding på forhånd, det fremgår af programmet.

Det eneste, du behøver for at deltage i Kulturnatten, er et Kulturpas. Kulturpasset koster 110 kroner.

Børn under 12 år har gratis entré, når de følges med en voksen med Kulturpas.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce