Connery

5 forårsjakker der holder i 2019

Skal du være forårsklar med en ny forårsjakke? Her er vores 5 bud på jakken til overgangen de varme dage og kolde nætter.

Hold dig skarp i foråret og tidlig sommer med én af disse jakker. Især trenchcoaten er klassikeren, som holder hvert år. Se mere nedenfor. 

En kold og klar morgen. Op ad formiddagen kommer solen, og det bliver varmere. Du tager jakken af i det gode vejr. Efter frokost bliver det køligt, og på med jakken igen. Af denne årsag bliver forårsjakker til mænd traditionelt kaldt overgangsjakker. De skal dække det behov, hvor den tunge vinterjakke bliver for varm og den lette sommerjakke bliver for kold. 

2019 er året, hvor temaet praktisk arbejdstøj trender. Jakken skal være praktisk. Det vigtigste ved en forårsjakke er, at den skal være stor nok til at du kan have et par lag på indenunder. Så husk plads til de ekstra lag af tøj, når du prøver den i butikken eller over nettet.

Du får nedenfor fem forårsjakker, der holder i 2019. Alle fem typer føres af Wagner, så hvis du vil være forårsklar, så kan du prøve alle modeller i din nærmeste herretøjsbutik

ANNONCE
5 forårsjakker der holder i 2019

#1: Læderjakken

Læderjakken giver dig selvtillid og autoritet. Med den rigtige pleje kan den holde i mange år. Der er forskellige farver, men den klassiske læderforårsjakke er sort. 

Det særlige med læderjakker er, at priserne ligger i den dyre ende, men så kan den også holde de næste mange år. Og den er ikke kun stilfuld, for den er både vindtæt og kan holde til lettere regnbyger.

Vær opmærksom på at:

  • Lynlåsen skal kunne lynes helt op til halsen, vinden holdes væk fra halsen og en potentiel forkølelse
  • Den skal helst være 100 % læder
  • Den er modellen til dig, der vil være stilet, praktisk og bære den samme jakke i mange år.
ANNONCE
5 forårsjakker der holder i 2019

#2: Quiltet jakke

En quiltet jakke skulle oprindeligt beskytte jægeren mod kulde og sende fugt væk fra kroppen. Den er derfor særligt god til udendørsaktiviteter. 

De to klassiske farver til quiltede jakker er navyblå og olivengrøn. Desuden besidder jakken ofte store lommer, så du kan have mange ting med til alt det, du skal.

Prøv denne forårsjakke sammen med:

  • Et par navy-blå bukser, et farvet halstørklæde og brune sko til en olivengrøn quiltet jakke.
  • En skovmandsskjorte
ANNONCE
5 forårsjakker der holder i 2019

#3: Catalina jakken, Harrington jakken eller bare vindjakken

Vindjakken er en let jakke som er syet af et vindtæt stof, der slutter tæt om halsen, ærmer og talje med en gennemgående lynlås. Det er klassikeren indenfor forårsjakker. 

Vindjakkens materialer er meget forskellige. De klassiske materialer er 100 % bomuld, men en blanding af bomuld og polyester er også en god kombi. Den går derfor bedst sammen med en stor sweater eller tynd trøje alt afhængigt af vejret. Fordi den kun er foret, dur den ikke som regnjakke.

ANNONCE
5 forårsjakker der holder i 2019

#4: Bomberjakken

Bomberjakken er en evergreen i din garderobe, et ikon, der viser at du har fingeren på pulsen. Den samler tradition og funktionalitet i ét. Den har en lang historie, og så er den bygget til at modstå det meste vejr og holde til det meste slid.  

ANNONCE
5 forårsjakker der holder i 2019

#5: Den lange forårsjakke, Trenchcoaten

Den tidsløse trenchcoat blev oprindeligt designet som en funktionel frakke til officererne i den engelske hær. Frakken skulle være behagelig, praktisk, vandafvisende og slidstærk.

Trenchcoatens traditionelle farver er camel/khaki. Derudover er navy-blå eller sort gode alternativer. Du kan finde trenchcoats i farver som gul, rød og grøn, men du skal være opmærksom på, at jo lysere farve, desto hurtigere kan man se pletter og misfarvninger på jakken. Den store fordel ved jakken er, at den er den ideelle rejsejakke grundet dens lethed, og så kan den holde dig varm og er ret resistant ved dårligt vejr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce