Connery

5 biograffilm du skal se i juli

Svigter sommervejret, har vi nogle gode bio-forslag.

Sommeren er over os, men hvis det danske vejr opfører sig som sædvanligt, kan man godt forvente et par aftener indendørs. Så derfor har vi kigget nærmere på, hvad der er værd at se i juli måned i biografmørket.

5 biograffilm du skal se i juli

Spider-Man: Homecoming

Om få dage kommer Marvels udgave af den famøse edderkoppehelt Spider-Man, som tidligere har været portrætteret af Toby Maguire og Andrew Garfield. Tidlige reaktioner fra de amerikanske anmeldere hylder Tom Holland som den nye Spider-Man med henblik på at være mere tro mod tegneseriehæfterne. Vi fik en kort introduktion til ham i Civil War og den drengede, teenagementalitet kombineret med hæsblæsende action virker til at kunne resultere i ret så seværdig film i rækken af Marvels filmiske univers.

Biografpremiere:

6. juli 2017

ANNONCE
5 biograffilm du skal se i juli

War for the Planet of the Apes

Sidste film i trilogien om den famøse abe Caesar (Andy Serkis), som efter nogle medicinske forsøg fik menneskelig intelligens og langsomt fik resten af sin art til at udvikle sig. Efter to film med eskalerende ubalance mellem aben og mennesket er en fullblown krig nu uundgåelig. Denne filmserie har vist, at CGI ikke bare behøver at være hjernedød smadder på lærredet, men kan være et middel til at øge realismen, skabe en bedre dynamik og ikke mindst illustrere nogle fandens til realistiske dræberaber! Sidste kapitel bliver en sikker vinder i mine forudsigelser!

Biografpremiere:

13. juli 2017

ANNONCE
5 biograffilm du skal se i juli

En Hustlers Dagbog

Vi kan ikke helt undgå at kigge lidt over skuldrene hos vores svenske naboer af og til, og her faldt vi over denne lovende sortkomiske film. Filmen fokuserer på en ung fyr, der drømmer om at blive skuespiller, men bruger sin hverdag på at lave småkriminalitet – som han efterfølgende dokumenterer ned til mindste detalje i sin lille dagbog. Dagbogen forsvinder selvfølgelig, og tingene stikker helt af. Det er ikke det sikreste sats på listen, men konceptet lyder lovende og virker til at blive en lille mellemting mellem tragikomisk hverdagsseriøsitet og komplet vanvid.  

Biografpremiere:

13. juli 2017

ANNONCE
5 biograffilm du skal se i juli

Dunkirk

Christopher Nolan er tilbage på banen med en ny film, og endelig har han kastet sig over krigsgenren. Filmen fokuserer på evakueringen af allierede styrker fra Dunkirk under 2. Verdenskrig, men som Nolan har vist så mange andre gange med sine film, så er detaljerne ganske sparsomme. Det eneste jeg personligt kan sige er, at man altid skal tage et smut forbi biografen, når Nolan sidder i instruktørstolen – han har ikke skuffet med nogen af sine film so far, og har på kort tid fået sit navn forbundet til den moderne forståelse for en mesterinstruktør. Det bliver ganske interessant at se, hvordan Nolan kan bygge sit mørke univers op omkring en krigsfilm!

Biografpremiere:

20. juli 2017

ANNONCE
5 biograffilm du skal se i juli

Atomic Blonde

Charlize Theron har fået en solid omgang kampsportstræning til sin rolle som en undercover MI6-agent, der rejser til Berlin under nedrivningen af Berlinmuren for at optrevle en spiongruppe i den vestlige sektion. Som navnet antyder, og desuden en hæsblæsende trailer, er Theron lige så farlig, som hun er skøn at se på, og mon ikke lidt amerikansk krimi med en forførende femme fatale kan blive en ganske solid sommer-blockbuster.

Biografpremiere:

27. juli 2017

ANNONCE
Del

Seneste nyt