Connery

5 bedste streaming-nyheder på Viaplay i august

Underholdning til sensommeren.

Vi nærmer os begyndelsen på en ny måned og det resulterer ofte i nye film og serier på diverse streaming-tjenester rundt omkring på nettet. Vi har fundet de bedste bud på film og serier, som får premiere på Viaplay i august.

5 bedste streaming-nyheder på Viaplay i august

Ray Donovan (sæson 1-3)

En ganske overset serieperle hos de europæiske seere omhandler den famøse irsk-amerikanske Ray Donovan spillet af Liev Schreiber, som arbejder som en såkaldt ’fixer’. Han er officielt en form for advokat, men minder lidt om ’Mr. Wolf’ fra Pulp Fiction. Serien er gennemtænkt, action-præget og fyldt med små, interessante småprojekter i den skumle underverden af Hollywoods bagside af glamouren.

Premiere: 1. august

ANNONCE
5 bedste streaming-nyheder på Viaplay i august

Sausage Party

Den absolut mest absurde animationsfilm i årtiet fortæller om håbefulde fødevarer i et supermarked, der på den mest drabelige facon finder ud af, at de bliver dræbt og ædt. Filmen har samlet det stærke Apatow-crew med blandt andet James Franco, Seth Rogen, Michael Cera, Jonah Hill og Danny McBride, som sammen sørger for, at præmissen for at skabe en børnefilm destrueres og drengerøvsmentaliteten tager roret. Den er vanvittig, morsom, grotesk, opfindsom og desuden skræddersyet til en tømmermændsdag i august.

Premiere: 2. august 

ANNONCE
5 bedste streaming-nyheder på Viaplay i august

The Whispers (sæson 1)

Her finder vi en serie, der er skræddersyet til par-underholdning – gyser, drama og en røvfuld uhyggelige børn manipuleret af en ukendt entitet. Serien har ikke det bedste manuskript fra begyndelsen af, men stemningen, udviklingen og måden hvorpå børnene responderer på den uhyggelige magt fungerer ganske godt som et late-night-gys.

Premiere: 15. august

ANNONCE
5 bedste streaming-nyheder på Viaplay i august

Deep Water Horizon

Mark Wahlberg spiller hovedrollen i 2010-historien om det største olieudslip i amerikansk historie. Filmen udspiller sig på boreplatformen, hvor Wahlberg og co. forsøger at sætte en stopper for problemet, men kommer i sidste ende til at kæmpe for deres overlevelse. Stærke, visuelle effekter og bragende god action fra start til slut. Filmen er overraskende godt skruet sammen og har fundet en fin balance mellem virkeligheden og underholdningsfaktoren.  

Premiere: 18. august

ANNONCE
5 bedste streaming-nyheder på Viaplay i august

The Martian

Ridley Scott har haft nogle år uden for sin vante succesrate med film såsom The Counselor og Exodus, men bragede igennem med et originalt sci-fi-fortælling i 2014 med The Martian. En fantastisk fortælling om overlevelse, rumfart og menneskelige følelser i pressede situationer. Filmen er skruet sammen som en ganske intens og underholdende rutsjebanetur i op- og nedture for den uheldsramte astronaut strandet på Mars.

Premiere: 24. august

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce