Connery

5 anderledes soveværelser du bør se

Der er mange måder at indrette soveværelset på, og der er intet som er mere rigtigt end andet

Der er dog nogle tilfælde, hvor stilen er taget til højeste niveau, og du kan ikke andet end at undre dig over, hvordan man nogensinde kunne falde i søvn i den form for omgivelser. Der får du i denne artikel de fem vildeste soveværelser i verden, så du kan finde inspiration til dit næste gør-det-selv projekt i soveværelset. Flere af soveværelserne fra artiklerne her er selvfølgelig fra store villaer - men din egen lejebolig i København kan også sagtens være med, du skal bare være lidt kreativ, og læse med her. Mangler du derimod inspiration til bedre søvn, så kan du se de bedste senge her.

ANNONCE

Tag med i skoven

Vil du gerne på eventyr omgivet af træ og brune naturomgivelser, så kan du tilbringe en nat i dette soveværelse. Her har ejeren valgt at tage en tur ud midt i skoven, hvor stilhed og idyl hersker, og hvor man kan tage tempoet helt ned. Hele rummet (bortset for dynerne) er lavet af håndskåret træ, og de behagelige udskæringer går godt i spænd med en god bog og lyden af regn på ruden, mens du tager en pause fra bylivet.

ANNONCE

Guldregn

Mangler du guld i dit liv, så skal du ikke lede længere. Denne soveværelsesejer har nemlig valgt at dekorere sit hjem med flotte guldudsmykninger, som ville få selv en dronning til at blive misundelig. Med de flotte guldlamper og de mange forskellige figurer, så kan du føler dig eksklusiv og godt behandlet i dette soveværelse.

ANNONCE

Find Nemo

Vil du gerne bringe fiskene fra havet indendørs er dette nu også en mulighed. Denne ejer har valgt at placere et kæmpemæssigt akvarium som gærde over sengen, så man har mulighed for at studerer de mange fisk, inden man vælger at gå til køjs. Du har altså muligheden for at se på tropiske farver, så du kan drømme dig væk til hvide sandstranden og dykkerferie hver eneste aften.

ANNONCE

1800 tallets konge og dronning

Vil du gerne tages tilbage i tiden og leve, som Dronning Victoria og hendes mand, så er det nu en mulighed. I dette soveværelse finder du ikke andet end overdådige detaljer med krummelurer og lækre materialer, som tager dig tilbage til en tid, hvor nattesøvn var i sat i højsædet. Den store seng er skabt til at kunne boltre sig om natten uden at være bekymret for at trille ud over kanten, og med det flotte stykke farvet stof i loftet, så kan du trygt drømme dig væk til en fjern tid med hestevogn og væltepetre.

ANNONCE

Tag med til Egypten

Vil du gerne væk fra det danske vejr og den danske måde at indrette på, kan du følge denne ejers eksempel og gøre dit soveværelse til et rum for egyptiske guder. Her kan du finde flotte vægmalerier af faraoner og anubis, og med sans for detalje kan du også finde flotte tæpper med egyptiske tegn.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce