Connery

4Pro - Den tørstige galning i slænget [Interview]

Connery.dk's læsere har netop været med til at navngive en af hans drinks, og her kan i høre mere om 4Pro.

Vores læsere her på Connery.dk var for kort tid siden med til at navngive en af 4Pro's drinks fra hans egen menukort. Drinken kom til at hedde Hennergy og her kan i komme til at kende ham lidt bedre.
4Pro - Den tørstige galning i slænget [Interview]
Hvor er du opvokset og i hvilke rammer?
”Jeg er opvokset i og omkring Slagelse. Udkantsdansk af rang og globetrotter af sind.
Mine forældre blev først skilt efter jeg flyttede hjemmefra, så måske holdte de sammen imod mit vanvid indtil jeg var fratrådt adressen, haha.

Livet i provinsen byder på ubehageligt meget ensartethed og forventede retninger. Det kan være tryghedsskabende for nogle og direkte smertefuldt for andre. Jeg hører til i den sidste kategori. Allerede som helt ung var jeg opfindsom når det handlede om at lave ballade og småkriminalitet.. Jeg var tidligt kendt som den tørstige galning i slænget og det har vist nok holdt ved.”
ANNONCE
Hvordan startede du med at høre/lave rap og hvem er din største inspiration?
"Jeg skrev faktisk rap mange år før jeg begyndte at indspille rap. Ud over lidt dissrap til parallelklassen i folkeskolen, så var det først da jeg flyttede hjemmefra at jeg prøvede at indspille.
Men jeg har alle dage været fascineret af ekstrem musik. Metallica.. (har lige set dem igen i Horsens,YEAH!) Pantera.. Body Count.. Ice T.. 2Pac..

Genrer har egentlig aldrig været noget jeg har konstateret.. det skal bare bære en nerve. Og så vil jeg da godt være den første rapper der indrømmer at da jeg fattede hvor evnesvag jeg var på instrumenter, var der lige som kun en vej frem..."
ANNONCE
Hvor stammer din fascination med drinks fra og hvad var den første drink du opfandt?
"Altså som ung i Danmark fik jeg jo mulighed for at give den gas med en masse druk i en tidlig alder. Faktisk er det noget vrøvl at danske unge drikker voldsomt meget mere nu end i gamle dage.. Man er bare mere tydelige når der pludselig er sociale medier og pressehysteri. Når man er på tour er der en masse ventetid. Det kan enten bruges på søvn, druk eller braineri og langt ude emner..
Backstagelokalerne er tit udstyret med de samme ingredienser, så man bliver hurtigt opfindsom. USO er sgu nok tæt på at være danmarksmester i drinkopfindelser.

På Grøn Koncert i en eller anden dejlig jysk by,  opfandt Bai-D fra Suspekt og jeg en "Satan" (Gin&Cocio) fordi det var de sidste to ting vi endnu ikke havde blandet. Gin-opturen stammer fra en ferie jeg havde på Tenerife, hvor der var fri bar.. uhm.. Min kæreste var gået tidligt til køjs, men jeg hentede alligevel en lang række Gin&Tonic skænket til to.. Himlen var smuk.. havet brusede.. alkohollen kærtegnede mit indre og pludselig erindrede jeg en hel generations afsky for lige netop gin.

Nok mest pga. at man som ung stjal det fra de gamle barskab og ikke evnede at blande det korrekt. Vodka kan man drikke rent og i stærke drinks. Gin er mere bedsk i smagen, hvis ikke man lige sørger for at lave den rette blanding. Derfor iværksatte jeg konceptet GINSOMMER som har grebet om sig i hele landet. #Ginsommer"

Hvad er din ynglingsdrink?
"Lige nu er det en Hennergy som jeres læsere har navngivet; Hennessy & Faxe Kondi Booster med is og lime er frisk, og det jeg drikker lige for tiden."
ANNONCE
Hvad er din seneste udgivelse og er der evt. en ny på vej?
2. april udgav jeg Ep´en "Til Livet Os Skiller" (Johnson, L.O.C. m.fl medvirker)

Vi fejrede det med en udsolgt releasekoncert på Arbejdermuseet i Kbh. Nu knokler vi på at færdiggøre hele tre nye musikvideoer. Planen er selvfølgelig også at vi kommer rundt i hele landet med et højenergisk live show.."

Se videoen til "Smiler til Fjender" her:
ANNONCE
4Pro kan følges nærmere, både på Facebook og på Twitter.
Del

Seneste nyt