Connery

4 vigtige emner at vende, før du skal møde din kærestes forældre for første gang

"De behøver jo ikke vide, at udgangspunktet var et one night stand, som ingen af jer kan huske.."

Der findes få ting, der kan gøre mig så nervøs, som når jeg skal møde en partners forældre for første gang. Jeg føler mig mere bedømt end til en afsluttende eksamen, og min stræben efter en god karakter er også lige det højere. At møde forældrene første gang er generelt en stor ting for de fleste, og det kan derfor være en god idé lige at tage en snak med sin kæreste inden, så man er forberedt på eksamen.. Middagen.. Kald det, hvad du vil.

Ej, ofte er der jo slet intet at være nervøs for. Hvis du er skudt i hende, er der jo stor chance for, at hendes forældre også er dejlige mennesker. Men det er også netop det, der gør, at man så gerne vil gøre et godt indtryk, hvis man håber at blive i familien længe endnu. 

Derfor kan I med fordel vende et par emner med hinanden inden første møde. Bare lige for at undgå de mest sandsynlige akavetheder. 

Så skal det hele nok gå! 

1) Hvordan I mødtes

Det er uundgåeligt, at spørgsmålet Hvordan mødtes I? ikke dukker op, og selvom man ikke skal lyve, findes der svar, der er mere passende her end andre. Hvis svaret er jamen, vi vågnede ved siden af hinanden nøgne i en seng, og så har vi ligesom været sammen siden, så kan det godt være, du skal overveje, om det ikke er her, du skal smide en lille hvid løgn a la vi mødtes i byen. De behøver jo ikke vide, at udgangspunktet var et one night stand, som ingen af jer kan huske.. 

via GIPHY

2) Politisk standpunkt

Jeg vil virkelig anbefale ikke at kaste dig ud i en politisk diskussion, første gang du møder hendes forældre, men det er alligevel rart nok at være forberedt, hvis nu emnet skulle komme op. Der er nemlig heller ingen grund til at lyve, hvis du håber at blive i familien. Er du uenig politisk, er det helt i orden. Bare undlad at starte en diskussion - så kan du i hvert fald godt vinke farvel til drømmen om gode snakke og whisky med svigerfar. 

3) Religion

Ligesom med politik er der ingen grund til selv at starte en snak om religion, men man kan aldrig være for forberedt. Igen er der ingen grund til at lyve om noget, men det er et følsomt emne, og folk kan hurtigt se det som et angreb, så træd varsomt. Forsøg evt. at starte et nyt emne, eller aftal med din kæreste, at hun skal hjælpe til, hvis emnet kommer op. 

4) Husregler

Det lyder måske gammeldags, men alle kneb gælder, når man gerne vil have svigerforældrenes accept. Det er selvfølgelig ikke, fordi du skal modtage et regelsæt, som skal følges til punkt og prikke, men sidder hendes far altid i den bløde lånestol for bordenden, så er det nok en meget god idé at holde sig fra den. Regler er måske så meget sagt, men mange familier har mange så indgroede vaner, at de nærmest fungerer som implicitte regler, som du også skal lære at kende stille og roligt. Det er bare altid godt med en hjælpende hånd til at 

via GIPHY

Del

Seneste nyt