Connery

4 ure, 4 priser

Hold øje med tiden med stil!

Armbåndsur er ikke blot en praktisk sag, som hjælper dig med at holde øje med tiden ud at skulle hive mobilen frem eller febrilsk kigge efter offentlige urskiver - det er også en fed gadget og modevenligt. Vi har fundet 4 gode bud på et par solide ure, der rammer forskellige punkter på prisskalaen.

4 ure, 4 priser

Swatch Red Grin GB754
Skal et ur være automatisk, yderst holdbart, eller hvordan er det nu lige? Nej, Det hele står en frit for, og hvis man er typen, der skifter ur oftere end underbukser, er det okay at have et par billigere ure liggende. SWATCH er gode til prisbillige Quartz-ure og Red Grin er cool. Punktum.

Pris: 380,00 kroner

4 ure, 4 priser

Victorinox I.N.O.X Titanium
I.N.O.X. Titanium fra Victorinox Swiss Army er en hightech tidstager, som favner materiel og teknisk ekspertise. Seneste tilføjelse til I.N.O.X.-familien er på vej til at blive et ikon. Det er helt absurd holdbart. Urkassen (Ø43 mm) er udført i sandblæst titanium og udstyret med gummirem og Ronda 715 Swiss-made quartz-urværk.

Pris: 5390,00 kr

4 ure, 4 priser

Tudor Heritage Black Bay
Tudors Black Bay ur har lynhurtigt fået en særstatus blandt ursamlere. Det rå dykkerur minder om dyrere mærker, men er samtidig helt sin egen. Det er udstyret med et automatisk Tudor Caliber 2824 urværk. Urkassen er 41 mm i diameter og udført i rustfrit stål.

Pris: 22.600,00 kr

4 ure, 4 priser

SEAMASTER 300 OMEGA MASTER CO-AXIAL 41 MM
"SPECTRE" Limited Edition

Det er svært at hedde Connery, uden at være en smule forelsket i James Bonds Omega Seamaster-ure. Denne Seamaster 300-model er en Limited Edition lavet i forbindelse med sidste års Spectre. Flot ur på NATO-rem.

Pris 48.800,00 DKK

Del

Seneste nyt