Connery

4 forskellige St. Anger?

Metallicas kommende album tilslutter sig multicover-dillen.

4 forskellige St. Anger?
Så er coverkunsten for Metallicas upkommende album "St. Anger" offentliggjort. Det har som sagt tilsluttet sig dillen, der tilsyneladende er blevet til for at ruinere de hardcore fans, der nu måtte være derude.

St. Anger udkommer nemlig med 4 forskellige covers. Om dette er for at øge salget hos de lettere bizare psykopat-fans, der uden tvivl befinder sig derude et eller andet sted, om det er for, at være søde og rare ved folk, der af en eller anden grund går højere op i hvordan coveret ser ud, end hvordan musikken spiller, eller om det simpelthen er for at tilslutte sig den enorme skare af kunstnere, der har valgt at udgive på denne farverige facon, vides ikke. Det primære cover vil ifølge bandets hjemmeside bestå af den viste orange farve med en bundet, knyttet næve.

Det tre andre er ikke færdigarbejdet, men vil tilsyneladende blive udgivet i særlige limited edition udgaver, med samme artwork, bare andre farver.
   Det kan desuden nævnes, at alle numrene til St. Anger (der for øvrigt er Metallicas ottende studiealbum) er indspillet, og albummet er klar til udgivelse 9. juni i Europa (resten af verden får det først at høre den 10. hehe). Det vil sige det faktisk bliver muligt at få lyttet albummet igennem, før bandet kan ses på årets Roskilde Festival.
Tracklisten fra albummet kommer til at lyde som følgende:

   1:   Frantic
   2:   St. Anger
   3:   Some Kind of Monster
   4:   Dirty Window
   5:   Invisible Kid
   6:   My World
   7:   Shoot Me Again
   8:   Sweet Amber
   9:   Unnamed Feeling
 &nbsp10:   Purify
 &nbsp11:   All Within My Hands

   Det skal desuden nævnes, at der med CD"en følger en gratis DVD, med live optagelser af alle 11 numre på CD"en. Det lyder sguda nice hva? En ting er i hvert fald sikkert. Et par dage efter den 9. juni, vil der blive postet en anmeldelse af St. Anger på Audion fra min side. En artikel jeg i høj grad glæder mig til at kradse ned.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce