Connery

4 fede tilbehør i køkkenet, du ikke kan leve uden

Skal hverdagsgrejet have en værdig opgradering?

Når det kommer til det punkt at optimere sit køkken på grejfronten, så er man altid hurtig til at løbe hen til knivene, gryderne, panderne og alle de sjove gadgets. Men man skal også huske de små værktøj i køkkenet, som måske virker til at stå lidt ude af søgelyset til trods for at de spiller en central rolle i mange af madlavningens aspekter.

De steder, hvor det virkelig tæller, er de redskaber, som skal kunne tåle nogle tæsk og daglig brug i årevis. Så hvorfor ikke gå all-in i første omgang og købe noget tilbehør, der duer?

På den måde har du altid det skarpeste tilbehør liggende i køkkenskuffen uden at skulle tænke på, at dine knive bliver sløve eller dine paletter bliver krakelerede og kedelige at se på før tid.

Vi har igen allieret os med de dygtige gutter hos nordjyske Qookware, som har alt, hvad du skal bruge til at optimere dit køkken på den gængse gadgetfront til foråret!

ANNONCE
4 fede tilbehør i køkkenet, du ikke kan leve uden

Slut med fesne IKEA-køkkenredskaber og overpriset salatbestik

Er det på tide at få udskiftet de afblegede, semi-knækkede køkkenredskaber fra din studietid, som bare knap og nap har overlevet vind og vejr? Så skal du tjekke køkkenredskabssættet fra Qookware, som danner bro mellem det dyre og billige prisleje uden at gå på kompromis med kvaliteten. Her får du et sæt med fem forskellige redskaber, der dækker dine behov i køkkenet - hvad enten det skal bruges til suppen, gryderetten, pastaen eller salaterne. Designet i akacietræ, som giver et eksklusivt udtryk - og uden en prisseddel som på så mange andre design-brands, der nærmest gør, at du ikke kan nænne at bruge det til andre end de vigtigste gæster. De ser godt ud og kan tåle tæsk - what more do you want?

Tjek køkkenredskabssættet ud lige her

ANNONCE
4 fede tilbehør i køkkenet, du ikke kan leve uden

Alsidigt rivejern til prep, madlavning og finish

Rivejernet er et alsidigt værktøj, men der findes et utal af forskellige varianter og kvaliteter på markedet - med Qookwares rivejern får du en laser-skåret sag, der holder skarpheden i længere tid med den helt rette vinkel og antal huller på rivejernet. Den er yderst alsidig til alt fra muskatnød og hvidløg til parmesanost i de helt rigtige, luftige, smeltende strimler! Ruller du med de tunge drenge er den også særdeles velegnet til at få mest muligt ud af en fræk lille trøffel, da den giver flere strimler og sørger for, at alle få en bid af kagen. 

Tjek de knivskarpe rivejern ud lige her

ANNONCE
4 fede tilbehør i køkkenet, du ikke kan leve uden

Madpincet i den helt rette størrelse

Hvis du endnu ikke er nået til det punkt i dine køkken-eventyr, at du har fundet ud af, at pincetter kan bruges til mere end bare hive en splint ud af en 3-årigs storetå - så er tiden kommet! Qookware har en lækker, sort madpincet i rustfrit stål, som tåler råvare-jonglering i køkkenet dagen lang. En madpincet i køkkenet er en genial opfindelse, som kan hjælpe dig med at vende store og mindre ting på din pande uden at skrabe i overfladen og så kan du også bruge den til at pynte din tallerken til sidst med små detaljer. Det mest interessante ved denne madpincet er størrelsen - mange konventionelle madpincetter har en lidt kluntet, overdimensioneret størrelse, hvor denne ligger perfekt i hånden og sørger for, at du har et kontrolleret greb over de fleste råvarer, når det går stærkt ved kogegryderne.

Fang din nye madpincet lige her

ANNONCE
4 fede tilbehør i køkkenet, du ikke kan leve uden

Multifunktionel knivslibning ved hånden

Vi har tidligere kastet vores kærlighed efter Qookwares slibesten, men det er der også en grund til - selvom det er nemt lige at hive et strygestål frem og kaste et på ninja-moves op og ned, så får du en mere præcis og stabil slibning af dine knive med slibesten. Og med dette slibesæt har du helgarderet din knivpleje til de tider, hvor du har brug for skarpe knive hele tiden og til de tider, hvor du bare lige skal opfriske knivene fra gang til gang - sættet består af to slibesten med forskellige kornstørrelser, så du lige kan friske ægget op eller give den en over nakken, hvis du ved et uheld hakkede den i køkkenvasken. 

Få vækket dine knive til live igen lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce