Connery

4 fede cykelhjelme til mænd

Det er en realitet, at rigtigt mange mænd ikke bruger cykelhjelm i trafikken. Der kan være forskellige argumenter for at fravælge cykelhjelmen, men ikke desto mindre kan en cykelhjelm betyde forskellen på liv og død.

Det er en realitet, at rigtigt mange mænd ikke bruger cykelhjelm i trafikken. Der kan være forskellige argumenter for at fravælge cykelhjelmen, men ikke desto mindre kan en cykelhjelm betyde forskellen på liv og død. Derfor har vi samlet 4 fede cykelhjelme til mænd, som du vil blive præsenteret for i dette indlæg.

ANNONCE
4 fede cykelhjelme til mænd

Nutcase cykelhjelm

Kigger man på trenden inden for cykelhjelme til mænd, så vil det være nærmest uundgåeligt ikke at nævne Nutcase, som er en kendt amerikansk producent. Nutcase har fået stor succes med deres moderne cykelhjelme, som kan købes i forskellige størrelser. Det er især modellen ”Blackish”, som for alvor er blevet et hit blandt danske forbrugere.

Nutcase Blackish er en vaskeægte bestseller, som bl.a. er kendt for et stilrent design, magnetisk hagelås, skygge til beskyttelse af øjnene samt skruespænde i nakken til tilpasning af størrelsen.

ANNONCE
4 fede cykelhjelme til mænd

Bell cykelhjelm

Bell er ligeledes en producent, som har slået igennem på markedet for cykelhjelme. Det har de bl.a. gjort med deres model Bell Faction, som er egnet til hverdagscykling. Denne type cykelhjelm bærer præg af et moderne skaterlook, som vil passe til de fleste mænd. Derudover er cykelhjelmen udstyret med 12 ventilationshuller samt en hård skal.

Bell Faction cykelhjelmen kan købes i farverne orange, turkis, sort og hvid, ligesom man kan vælge mellem tre forskellige størrelser.

ANNONCE
4 fede cykelhjelme til mænd

Abus cykelhjelm

Drejer det sig om cykelhjelme til mænd, så vil det være særligt relevant at kigge nærmere på Abus, som er en ankerkendt producent af cykelhjelme. Abus er en ældre producent, som har rigtigt mange års erfaring i branchen. Producenten har hovedsageligt fokus på at designe, udvikle og producere klassiske cykelhjelme med et sporty look. De seneste år er Abus også begyndt at producere mere utraditionelle og moderne cykelhjelme.

Abus er særligt kendt for sine cykelhjelme med indbygget LED-lys. Ydermere er der aftagelig skygge, hagespænde med magnetlås og behagelige stropper. De fleste Abus cykelhjelme befinder sig i mellemprisklassen, hvor alle kan være med.

Cykelhjelme fra Abus forhandles i stor stil på nettet, hvor eCykelhjelm.dk er en af de førende forhandlere.

ANNONCE
4 fede cykelhjelme til mænd

Giro cykelhjelm

Er du den sporty type, så vil en Giro cykelhjelm være et must-have. Giro er særligt kendt for sine lette og smarte cykelhjelme i særdeles høj kvalitet. Deres cykelhjelme egner sig til ryttere, som nyder lange ture, men er også praktisk til bykørsel. Giro har bl.a. stor succes med modellen Giro Savant, som er en sporty cykelhjelm med tilpasningssystem, coolmax puder, vindtunnelsystem og høj kvalitet.

Prismæssigt er Giro cykelhjelme nogle af de dyrere på markedet, men ikke desto kan man forvente fremragende kvalitet og flot design.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce