Connery

4 faresignaler at holde øje med på første date

"Hvis det allerede er sådan på første date, så bliver det altså et meget langt forhold"

Der er mange ting, der kan gå galt på en første date. For det første kan det være, hun slet ikke dukker op. Ikke godt. For det andet kan det være, hun tager ét kig på dig og beslutter sig for at smutte. Heller ikke så godt.

Men selv hvis hun beslutter sig for at blive mere end 5 minutter, er der stadig mange ting, der kan gå galt. Også små indikationer, som måske ikke virker slemme lige nu, men som alligevel siger en hel del om, hvordan et muligt forhold ville være på sigt. For selvom jeg tror på, at man skal give folk en ordentlig chance, så er der visse faresignaler, som er en god idé at holde for øje i datinglivet.

4 faresignaler at holde øje med på første date

1) At snakke dårligt om sin ekskæreste

Jeg synes ikke nødvendigvis, man ikke må snakke om en ekskæreste på en første date. Jeg synes, det vigtige er, hvordan man snakker om sin ekskæreste. Jeg mener selvfølgelig ikke, at man skal udpensle hele sit tidligere forhold på første (eller på 10. for den sags skyld) date, men at man lige nævner vedkommende, har jeg ikke det store problem med. Problemet opstår derimod, hvis din date snakker virkelig dårligt om ekskæresten. Man ønsker selvfølgelig ikke, at daten stadig er forelsket i sin ekskæreste, men snakker vedkommende ekstremt dårligt om sin ekskæreste, tyder det på, at der stadig er stærke følelser i klemme, og det kan hurtigt blive noget rod.

2) Snakker for meget om sig selv uden at stille spørgsmål

Det er super fedt, når der ikke er pinlig tavshed. Det er bare knap så fedt, hvis den pinlige tavshed kun bliver brudt af én lang talestrøm fra den ene part. Det skal helst være en samtale, der holdes i gang af gensidig interesse for hinanden og lysten til at fortælle. Der skal selvfølgelig tages højde for, at nervøsitet kan have noget at sige her, men det er alligevel en ret god ting at have for øje. Og det værste er, hvis man fornemmer, at vedkommende kun stiller spørgsmål for i sidste ende at kunne besvare dem selv. Hvis det allerede er sådan på første date, så bliver det altså et meget langt forhold.

3) The Check Dance

Her vil jeg lige give et øjeblik og lade selveste Ted Mosby forklare scenariet.

ANNONCE

The Check Dance. Godt så. Det der med betaling er ofte akavet, og man ved aldrig helt, hvad den anden part forventer. Jeg må dog erklære mig enig med Ted Mosby her – at lave check dansen er bare klædeligt! Så må du sådan set selv om, om du tager hele regningen, lader hende tage den eller splitter den. Det kan også være, at hun er af den tankegang, at det er mest rigtigt, hvis manden betaler på første date, og fair nok, sådan er der jo nogen, der har det – men hvis det sker igen på anden date, så er det i hvert fald værd lige at overveje, om hun er ude med dig af de rigtige grunde.

4) Ubehøvlet overfor andre mennesker

Er hun helt vildt sød overfor dig, men har travlt med at kritisere alle andre? Så er der grund til at holde øjnene åbne. Synes hun, at hende ved siden af har været lidt for gavmild med sin makeup? Er tjeneren en idiot, fordi han kom til at give hende almindelig cola, når hun udtrykkeligt bad om light? Og har hun intet problem med at udtrykke sin frustration på en ikke særlig behagelig måde overfor ham? Så skal du måske lige have in mente, at folk normalt prøver at vise sig fra sin bedste side på en første date, så hvis det der er hendes bedste side, ja.. så held og lykke i fremtiden!

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce