Connery

3G fra TDC

Nu er det ikke længere nødvendigt at gå til 3 hvis man vil på 3G-nettet. Fra den 7. november tilbyder TDC 3G-abonnementer til deres erhvervs- og privatkunder.

3G fra TDC
3 er nu ikke længere den eneste udbyder af 3G-telefoni. TDC er hoppet med på vognen og vil fra mandag i næste uge, tilbyde adgang til mobilbredbåndskort, øget hastighed og videotelefoni.

Der har længe været fokus på TDCs erhvervelse af en 3G-licens og nu kommer resultatet til den danske befolkning. Erhvervskunder ved TDC har siden den 3. oktober haft adgang til de højere hastigheder via mobilbredbåndskortet, men nu skal de dele med privatkunderne.

Der er to grupper af brugere der vil få nytte af det nye 3G-net fra TDC. Den primære og mest populære er kunder med en mobiltelefon der understøtter UMTS - også kaldet 3G.

"Med en 3G-mobiltelefon betyder de højere hastigheder, at vores kunder får hurtigere adgang til TDC Mobils mobilportal Fly og andre internetsider via mobiltelefonen. Og kunderne får vel at mærke adgang til den højere hastighed uden at skulle give afkald på den gode dækning på tale, som TDC Mobil leverer i dag," siger Anders B. Christjansen og fortsætter: "Samtidigt vil kunderne opleve, at det bliver lettere at bruge e-mail på mobiltelefonen, ligesom både privat og erhvervskunder nu også kan opleve videotelefoni med deres 3G-mobiltelefoner."

Den anden gruppe er brugerne af computere og især bærbare computere, der via det nye net kan være på farten overalt hvor end de befinder sig.

"Vi har valgt at introducere de nye hastigheder og muligheder med udgangspunkt i det, kunderne kender fra deres pc derhjemme, nemlig e-mail og surfing på internettet. Derfor tilbyder vi nu kunderne et mobilbredbåndskort, der gør, at de kan være online med deres bærbare pc, når de er på farten og væk hjemmefra: i bussen, på cafeen eller i parken. Det er slut med at lede efter et netstik eller bøvle med at få den bærbare til at tale sammen med mobiltelefonen," siger vicedirektør i TDC Mobil Anders B. Christjansen.

For at imødekomme den forhåbentlige store interesse for deres 3G-netværk, har TDC allerede i september sat prisen på datatransmission, drastisk ned. F.eks. kan det nævnes, at på TDCs abonnement MobilFlex er prisen pr. mb sat ned fra 15 til 6 kr.

Indtil videre er der kun dækning i Aalborg, Aarhus, Odense og København, men det er under udbygning.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce