Connery

3D Fladskærm - ja du læste rigtigt

Panasonic har lavet verdens største plasma TV. Med det i stuen kan du forsikre dig om, at du har mange penge og at du er er et skridt nærmere for at blive som Barney Stinson, just awesome!

Panasonic - 3D Fladskærm - ja du læste rigtigt Panasonic
Jeg husker tydeligt scenen fra 'How I met your mother'. Barney Stinson tænder sit 300 tommer store fladskærms-tv, hvorefter et blændende skær lyser den store stue op. Som en ægte drengerøv og gadget-freak, ser jeg selvfølgelig lidt op til Barney Stinson og det min drøm at eje sådan et TV.

Desværre findes det ikke, men efter Sony og Panasonic til den årlige IFA-Messe har råbt op om 3D fladskærme, har vi kigget lidt nærmere på dét fænomen.

Det tætteste vi kommer på Barneys skærm, er Panasonic's 152' 3D plasma TV. Skærmen har en max opløsning på 4096 x 2160 pixels og understøtter 3D i fuld HD. Er du stor tilhænger af Avatar, så er det altså muligt at få gengivet 3D oplevelsen fra biografen derhjemme.

De færreste mennesker har brug for et TV i den størrelse. Lige så lidt et TV, der viser 3D. Men det kan jo være, at der vil komme flere ny film i 3D, eftersom Avatar blev så stor en succes.
ANNONCE
Sony - 3D Fladskærm - ja du læste rigtigt Sony
En lidt mere menneskelig model

Hvis du ikke har brug for et 152' TV, eller råd for den sags skyld, så kan du da også sagtens nøjes med noget mindre og stadig nyde 3D oplevelsen.

I løbet af foråret vil Panasonic udgive deres Full HD 3D serie Viera og også Sony er på vej med 3D modeller.

Det mindste TV i Panasonic serien er modellen TV-P50VT25, der har en størrelse på 50'. Det må siges at være lidt mere menneskeligt og mere passende for de fleste stuer.

Teknologien

Umiddelbart siger rygerne at den nuværende plasmateknologi er blevet forbedret. Det sikrer at de to billedstrømme, der skal give 3D billedet, holdes helt adskilt.

De to billeder opdateres med 60 frames pr. sec og giver en dybere fornemmelse af 3D.

Der skulle også være implementeret en teknologi til at reducere 'ghosting', hvor billedet ikke opdateres hurtigt nok. Er opdateringen for langsom, kan det risikere at efterlade en kopi af det gamle billede.

Du slipper naturligvis ikke for at sidde med 3D brillerne på, og du skal også anskaffe en Blu-Ray afspiller, der understøtter 3D. Men med de ting i stuen, så er du altså også klar til at se 3D fjernsyn med drengene.
ANNONCE
Del

Seneste nyt