Connery

34-årige Christian og hans vilde sci-fi-samling: Alt fra Ringenes Herre-sværd med våbentilladelse til Boba Fett-lifesize

Er du sci-fi og fantasy fan?

Vi har vel allesammen et eller andet specielt forhold til en superhelt, som vi var helt besat af som barn. Men det er de færreste af os, der elsker superheltefigurer som 34-årige Christian Saenjaina Hansen fra Odense. Han er ikke kun fan af selve superheltefigurerne, men også deres sværd, pistoler og byster. Han kan faktisk slet ikke få nok.

Når man først ser Christians hjem, så skulle man ikke tro, at der nogensinde havde været en kvinde der. Men tro om igen. For Christian har en kæreste, og hun er vild med hans samling. 

Væggene hjemme hos Christian er ikke udsmykket med plakater og malerier, som i de fleste andre danske hjem. Han har istedet beklædt samtlige vægge med superheltefigurer og "life-size" sværd fra bl.a. Ringenes Herre-filmene. Han er dedikeret superheltefan. 

Hvis ordene ´Andúril´ eller ´Glamdring´ ikke giver mening for dig, så er du nok ikke ligeså stor fantasy og sci-fi fan som Christian. Ordene er nemlig navnene på en række af de fantasy-sværd, som indgår i hans samling. Faktisk er ´Andúril´ det svær som Aragorn bruger i den sidste Ringenes Herre-film. De spidse, og originale våben, kræver en særlig blankvåbentilladelse. 

Christian har altid været fascineret af sci-fi og fantasy, og har heldigvis fundet en kæreste som deler samme interesse. Han har derfor kunnet gøre sit hjem til en stor del af sine samleobjekter, det skriver DBA Guide. 

Det mest specielle samleobjekt

Der er et helt specielt hjørne i hans lejlighed, som er dedikeret til life-size-objekter. Her kan man bl.a. se Captain Americas skjold, og en original udgave af Thors hammer, som vejer 6 kilo, fra den første Avengers-film. Men det er ikke dem, som er det mest specielle samleobjekt.

Den mest specielle ting i Christians samling er en life size byste af Boba Fett fra Star Wars-filmene. Og hvorfor lige den?

Christian har haft bysten med til en konference i Taastrup, hvor han mødte skuespilleren, som spiller Boba Fett, og bysten er nu signeret, hvilket gør den til et helt unikt samleobjekt. 

Hvad bruger man så vild en samling til?

For nogle vil de farverige superheltefigurer ligne legetøj, men der bliver bestemt ikke leget med figurerne hjemme hos Christian. 

Han viser dem dog gerne frem til forskellige arrangementer, eller med ligesindede på de sociale medier. På YouTube har han flere tusinde følgere, og hans mest sete YouTube-video har 134.000 visninger. Den mest sete YouTube vide er den, hvor han pakker Thors Hammer ud. 

Figurer af værdi

På Christians stuevæg hænger et 10 kilo tungt sværd, og det er ikke et hvilket som helts sværd. Det er det originale sværd ´Frostmourne´ fra World of Warcraft, med et tilhørende certifikat som beviser dets ægtehed. Sværdet kan koste op til 25.000 kr. 

Christian ejer også en hel særlig rekvisit fra Star Wars-filmene, Han Solos Blaster, som er den pistol Harrison Ford bruger i filmene. Christian har anskaffet rekvisitten til omkring 4.000 kr., men idag kan den koste imellem 15.000-20.000 kr., hvis det overhovedet er muligt at finde en længere. 

Se Christians DBA-profil her. Måske du kan finde en rekvisit eller to, som ville passe ind derhjemme?

ANNONCE
Del

Seneste nyt