Connery

3 upgrades til dit kontor

Dette indhold er sponsoreret

Et kontor kan hurtigt blive kedeligt og ensformigt. Det kan hurtigt bare blive et sted, hvor du skal være for at arbejde. Men med nogle få ændringer, kan du gøre det til et sted, som du virkelig nyder at være. Et sted, hvor du føler dig inspireret, motiveret og har en lyst til at arbejde og hygge med gode kollegaer. Dit kontor kan optimeres på mange måder, men i denne artikel vil vi gennemgå tre møbler, der kan være med til at tage dit kontor til nye højder. Det kommer blandt andet til at handle om barborde og en sadelstol. Læs med her, og få inspiration til, hvordan du kan pifte dit kontor op.

Bordet, der hæver dig over alle andre

Barbordet er en enestående mulighed for at gøre dit kontor mere eksklusivt på. Fordelen ved barbordet er, at du kan bruge det på flere måder. Et barbord med stole, giver mulighed for gode siddepladser på dit kontor, for de gæster du måtte have, mens et barbord uden stole, giver mulighed for at have et sted at stå op. Det kan være en fordel, hvis man har brug for lidt bevægelse i løbet af arbejdsdagen, og skal lidt op og stå. Det kan også give mening, hvis det skal være et sted, hvor folk kun skal stå kort, til for eksempel en briefing eller en kort samtale.

Stolen, der giver dig fri bevægelse

Så har vi sadelstolen. Den er smart, praktisk og faktisk også god for din sundhed. Sadelstolen giver nemlig en optimal siddestilling, og gør det nemt at skifte mellem siddende og stående arbejde, efter behov. De fleste af sadelstolene er også udstyret med hjul, som giver dig endnu mere bevægelighed og mulighed for at rulle hen til dine kollegaer lynhurtigt. Der er mange fordele ved sadelstolen, blandt andet at den forebygger spænding i skuldermuskulaturen, forebygger problemer med knæled, hofter og skuldre, og forbedre også cirkulationen i benene.  

Skabet, der giver dig et mystisk image

Hvis du har nogle vigtige papirer eller dokumenter liggende på dit kontor, kan du pakke dem væk i et sikret pengeskab. Det er der faktisk flere fordele ved - udover at det ser super sejt og mystisk ud. Et sikkerhedsskab med lås giver dig en vis sikkerhed og privatliv, da du kan have din dokumenter i et låst skab, men det giver dig også en ekstra grad af sikkerhed, da et sådant skab både er brandsikkert og indbrudsklassificeret. Med et vaskeægte pengeskab på dit kontor, bliver hurtigt arbejdspladsens James Bond. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce