Connery

3 tips til hvordan du får mere tid til fodbold i hverdagen

Er du helt vild med fodbold, men synes du, det er svært at finde tid til det i hverdagen? Frygt ej – der er hjælp at hente lige her. Det er nemlig ikke umuligt at forene hverdagens gøremål med fodbold. Hvordan dette kan lade sig gøre, kan du læse meget mere om i dette indlæg, hvor du finder 3 tips til, hvordan du får mere tid til fodbold i hverdagen. 

Læs med, og få en hverdag fyldt med fodbold. 

1. Planlæg dine dage 

Hvis du ønsker mere tid i hverdagen, så er det først og fremmest vigtigt, at du sørger for at planlægge dine dage. Det handler altså om, at du strukturer din tid, så du ikke spilder den. Ved at have en plan om dagens gøremål, hvor du tilrettelægger, hvor meget tid du skal bruge på de forskellige ting, bliver det meget nemmere for dig at overskue dagen, så du kan få tid til det hele. Sæt dig derfor ned og lav et skema over din uge eller brug en kalender, hvor du skriver alle planer ind samt tidspunkter for dem. Der er garanti for, at din hverdag bliver mere overskuelig på den måde, så du kan bruge meget mere tid på det du elsker, nemlig fodbold. 

2. Tag på fodbold-efterskole

Skal du til at begynde i enten 9. eller 10. klasse, og elsker du en hverdag fyldt med fodbold, så bør du overveje at tage på en fodbold-efterskole. Her er fodbold nemlig en integreret del af hverdagen, så der er taget højde for, at du gerne vil bruge masser af tid på det. Dog er der nogle, som har planlagt nærmest det hele for dig, så du ikke selv skal stå med ansvaret i forhold til at finde tid til både lektier og fodbold. På Flemming Efterskole tilbydes der et valgfag med fodbold, så du kan få udfordret dit fodboldtalent. Tjek denne fodbold efterskole ud ved at følge linket. 

3. Find en klub nær dig eller saml selv et hold 

Det tredje tip i denne omgang handler om selve den fodboldklub, som du spiller i. Her kan det først og fremmest være en god idé, hvis du forsøger at finde en klub, der ligger i nærheden af, hvor du bor. På den måde er det nemlig væsentlig lettere for dig at finde tid til at spille fodbold, end hvis du skal bruge lang tid på transport. Er det ikke muligt for dig at finde en klub i nærheden, kan du måske overveje at samle dit eget hold i den by, du bor i. Spørg dine venner, eller lav et opslag på Facebook, så skal det stensikkert nok lykkes. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce