Connery

3 testes

Så skal 3 vist testes...

2 ud af 6 stjerner
Hvad gør man ikke for at følge med?

Jeg har været hele byen rundt, ledt i alle de forretninger, der kunne tænkes at have dem, og endelig endt i Bilka, i det alle forretninger har udsolgt, fordi 3 lige er kommet til byen og alle vil have "det nye mobil fænomen" inden naboen. Så er det jo lidt federe. Det er derfor med bævren i stemmen, og sveden på lur, at jeg siger til den efterhånden meget trætte og "jeg gider ikke mere" udseende medarbejder i Bilkas radio/tv afdeling:
ANNONCE
3 testes
"Så'n en...... med guld". Og så siger han sgu ok!

Ca. 6 minutter og 2 udfyldte formularer senere står jeg med en LG U8120, med basis abonnement. hos 3, med tillægspakken "guld". Ja ja, hele Danmark har efterhånden sådan en, og jeg vil ikke skille mig ud fra mængden, men jeg er ligeglad, er jeg ja. DEN ER NEMLIG MIN..... og den er ihh så fiiiin.

Som den kloge medarbejder jo havde sagt, så skulle mobilen oplade i 12-14 timer, før jeg måtte bruge den, og hvad var så mere nærliggende, end at gå hjem, flå mobilen ud af kassen, smide simkortet i mobilen, kaste batteriet i røven af kortet, og så se hvor lang tid jeg kunne lege med den før den skulle lades op? Ikke ret meget vel? Det var sjovt alle 45 minutter!!!

Noget tid er efterhånden gået, og jeg har haft den ladet op flere gange, for derefter at skamride batteriet i en noget nær ruslignende tilstand og udforske alle hjørner af "3 portalen" og alle de features, der nu er i sådan en ny mobil. Til alle der har haft en 3-mobil et stykke tid, men ikke villet ringe ind efter koden til erotik sektionen, kan jeg triumferende fortælle at den er: 3333.

Megen tid er gået med at finde nyheder, vejrudsigter, se Jackass, Dirty Sanchez, Playboy, de bedste mål i ligaen, profiler på Netdating, opskrifter, vejviser og sindsygt meget andet. Jeg kunne blive ved med at fortælle højt og lavt om alt det, der gør ens frokost og middagspauser så uendeligt korte ved at have et 3 abonnement. Men det vil jeg ikke! For hvor der er meget godt at fortælle om selskabet og deres tiltag, så er der også den mugne side af det hele. Og den lugter.

På trods af megen fremgang i kundeskaren, og dermed i indtjeningen, har selskabet ikke formået at følge med, hvad deres servere og dermed services angår.

Uhyggeligt tit skal man have beskeden. "Serveren er ikke tilgængelig. Prøv igen senere", "syntaks error", "Der er ikke adgang til xxx lige nu. Prøv igen senere", og i det hele taget meget lange svartider, der ofte resulterer i at man bliver smidt af nettet, og ender med en eller anden dum fejlmelding eller overhovedet ingen reaktion fra telefonen.

Det er alt sammen noget, der kan undskyldes med, at der er mange, der bruger portalen på samme tid, men det burde de have forudset og dermed udbygget deres serverpark efterhånden.

"Pyt, jeg ringer da bare og snakker gratis med kæresten, der også har 3, og dermed er det jo gratis". Ja, teorien er god nok, men i praksis er det ofte et problem. Igen kan der på visse tider af døgnet (ret lang tid ad gangen) være megen belastning af nettet, hvilket resulterer i, at det enten ikke er muligt at få forbindelse med nogen, eller at man bliver afbrudt efter ca. 2 minutter, og så står man bare med en telefon, der bare griner af en!

Jeg har flere gange skulle tage mig selv i at være ved at kaste mobilen under en lastbil med en forfærdelig masse dæk pga. 5-6 opkaldsforsøg, der bare er endt i en "service ikke tilgængelig" besked i displayet. Jeg har selfølgelig prøvet at klage min nød til kundeservice. Jeg synes selv, at jeg er en tålmodig mand, men efter 30+ minutters ventetid på "service", have smækket røret på, gået ind på 3's hjemmeside, villet klage pr. mail, fundet ud af at deres "mail formular" ikke virker, ringet op til kundeservice igen, ventet 30+ minutter, må jeg ærligt indrømme, at jeg ikke længere havde lyst til at give dem en chance for at komme med en forklaring.

Min konklusion af 3 er derfor:

Meget sjovt i starten, men absolut ikke pengene værd, og bør overhovedet ikke anvendes af folk med meget lille tålmodighed. Vent endelig nogle måneder (eller år for at være på den sikre side), med at anskaffe dig en 3-mobil. Ellers må du forhøre dig hos en ven, hvordan det fungerer i dit område, før du køber.

Som det sidste skal det lige pointeres, at det ikke med 3 er muligt at tilføje credits til din Connery konto. Eller være med i nogle sms betalte services nogen steder. Overhovedet!!!

Karakteren i toppen bliver givet for det sjove, der bliver tilbudt i 3's guldpakker, men også for deres mangel på opfølgning af deres succes.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce