Connery

3 tegn på, at dine forældre ikke kan lide din nye kæreste

"Endelig har du fundet hende. Hende, du gerne vil præsentere for dine forældre. Men hvad nu hvis de ikke kan lide hende?"

Efter lang tids søgen er det endelig sket. Endelig har du fundet hende. Hende, der forstår alle dine Star Wars referencer. Hende, der ikke stjæler hele dynen om natten. Hende, der godt ved, at "Skat, drengene kommer lige over til øl og Fifa i aften" betyder, at hun gerne skal smutte ud af huset. Hende, du gerne vil præsentere for dine forældre. 

Men hvad nu hvis de ikke kan lide hende? Måske er dine forældre meget ligefrem, og så er der jo ingen tvivl. Men højst sandsynligt abonnerer dine forældre på den opførsel, der hedder "hvis du ikke har noget godt at sige..", og hvordan skal du så vide besked? Heldigvis findes der et par tegn, du kan være opmærksom på, som højst sandsynligt betyder, at dine forældre ikke er lige så stor fan af din nye kæreste, som du er.

De spørger ikke ind til hende

Det er selvfølgelig altid noget, de ikke snakker direkte dårligt om hende, men at de slet ikke nævner hende eller spørger ind til hende er som udgangspunkt også et ret dårligt tegn. Hvis dine forældre ikke er interesseret i et af de vigtigste mennesker i dit liv, er der nok noget galt. Når man møder eller hører om et nyt menneske, vil man som regel vise en vis interesse, om ikke andet så af ren og skær høflighed.

Medmindre man har besluttet sig for, man ikke kan lide vedkommende selvfølgelig.

via GIPHY

De sammenligner hende med dine ekskærester

Den her opførsel er virkelig irriterende og et ret tydeligt tegn på, at der er noget galt. Hvis din ekskæreste var så skøn, var det jo hende, der ville sidde foran dem over middagen, men det er det tydeligvis ikke. Og det må dine forældre acceptere. Hvis de gang på gange nævner din ekskæreste, og især hvis de siger noget a la "ej, men Camilla var jo sådan en god pige, hun gik jo op i andre mennesker", fordi din nye kæreste har fortalt, hvordan hun sagde nej til en irriterende telefonsælger, så vær på vagt: De er ikke fan! 

via GIPHY

De inkluderer ikke din kæreste

Med det her mener jeg selvfølgelig ikke, at dine forældre gerne må ville se dig uden din kæreste. Det er helt naturligt, at dine forældre gerne vil tilbringe tid med dig alene, især hvis du kommer langvejs fra og I måske ikke ser hinanden så ofte. Men hvis du ligesom har valgt, at det er tid til, at din kæreste skal være en del af jeres familie, og dine forældre ikke lader til at være særlig åbne overfor den idé, så er det nok, fordi de ikke kan lide hende. 

Det betyder ikke, din kæreste skal inviteres, hver gang dine forældre bare vil have en hurtig kop kaffe, men hvis hun pludselig ikke er velkommen en lørdag aften, hvor dine søskendes kærester bliver inviteret, så er der tydeligvis noget galt. 

via GIPHY

Kan du nikke genkendende til de tre ovenstående scenarier? Ja, så har jeg desværre dårlige nyheder til dig: Dine forældre kan ikke lide din kæreste! Og hvad gør man så? Hvis det er en kvinde, som du ønsker skal forblive i dit liv, er der kun én ting at gøre. Tal åbent med dine forældre omkring det. Måske har de en helt naturlig forklaring. 

Eller måske trænger de bare til at blive sat på plads. Og så må du gerne gøre det! Uanset er det en situation, der kræver en god snak.

Men sørg lige for, at din kæreste ikke er der imens..

If you're not sure how your family is handling your new relationship, it's worth having an honest conversation. If there are issues at play, it's better to sort them out now instead of letting them fester over time.

Del

Seneste nyt