Connery

3 spændende rejsedestinationer til at slippe væk fra vinterkulden

En lille rejse væk fra den danske vinter?

Den danske vinter er ikke rigtig noget at råbe hurra for - vådt, blæsende og mørkt. Så det er altid en god idé at tage en lille getaway til varmere solstrøg - og når vi rammer vinteren skal man ret langt hjemmefra for at finde sommervenlige temperaturer. Vi har fremhævet 3 spændende steder, der - foruden sommer og sol - også kan byde på spændende aktiviteter og oplevelser på rejsen: 

ANNONCE

Camping i 1770 meters højde i Ras Al Khaimah

En flyvetur til Mellemøsten og mere specifikt bjergene i Ras Al Khaimah byder på muligheden for at campe i 1770 meters højde. Et spændende sted, der foruden overnatning byder på yoga, solnedgangsmeditation og Wellness Camp. Hvad enten du er til at slikke sol i højderne eller gerne vil lege lidt med bjergklatring. Et billedskønt sted, der sætter kryds i både oplevelsesmuligheder såvel som sol og sommer.

ANNONCE
Foto: Related PR - 3 spændende rejsedestinationer til at slippe væk fra vinterkulden Foto: Related PR

Hotel-forkælelse i Khao Lak

JW Marriot har netop åbnet deres nye suite-resort i Thailand - mere specifikt på Khao Lak. Det ligger på den sydlige Andaman-kyst i Thailand, og byder udelukkende på suiter med to værelser - målrettet blandt andet familier. Oplevelsesmæssigt er der en række kulinariske workshops og naturprojekter, man kan medvirke i. Suiterne byder på private balkoner med udsigt og adgang til Sydøstasiens længste pool på 2,4 kilometer. 11 forskellige restauranter, børneaktiviteter, urtehave og masser af fordybelse i natur og gastronomi.

ANNONCE
Foto: Related PR - 3 spændende rejsedestinationer til at slippe væk fra vinterkulden Foto: Related PR

Det landlige Miami

Miami er kendt for strande, badejern og god stemning - men det kan meget mere end bare strandpromonaden. Man kan også opleve området South Dade - det er et slaraffenland af butikker, lokale gårde og familievenlige aktiviteter - man kan blandt andet besøge gårde, som dyrker mango, passionsfrugt og guava. Frugterne bliver hyppigt sendt til Miamis Michelin-restauranter. Sommer, sol og eksotiske frugter!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce