Connery

3 klassiske eventyrs grufulde oprindelse.

Sig farvel til dine barndomsminder.

3 klassiske eventyrs grufulde oprindelse.
De fleste store publikationer gennemgår utalige omskrivninger og ændringer, et godt eksempel er vores helt egen Connery.dk.
Denne artikels oprindelige titel var eksempelvis ”5 grunde til hvorfor Lasse Madsen er det bedste, der nogensinde er sket for verden og alle andre former for liv i universet nogensinde og i al fremtid”.

Når jeg så sender artiklen til godkendelse gennemgår vi nogle faser af skænderier og derefter mødes vi i Hareskoven til vores egen udgave af ”The Hunger Games”.

Ligeledes har de klassiske eventyr vi alle elsker og forguder igennem årene gennemgået omskrivninger og er blevet Disney-ficeret.
ANNONCE
3 klassiske eventyrs grufulde oprindelse.
Den lille Rødhætte – Kannibalisme og mulig Zoofili.
 
Eventyret vi kender:
 
Den lille Rødhætte er den lettere uhyggelige historie omkring hvordan man aldrig skal stole på en talende ulv.
Lille Rødhætte skal besøge sin bedstemor og dette kræver en tur igennem den mørke skov, hvor den stygge ulv bor og han har planer om at narre Rødhætte og æde hende.
Først æder ulven bedstemor og derefter forklæder han sig som bedstemoren og leger en lille ordleg med Rødhætte før han æder hende (Ingen noter om hvorfor dette var nødvendigt).
Heldigvis kommer der en jæger forbi og redder både Rødhætte og bedstemoren ved at åbne ulvens mave (fordi det er sådan man fordøjer).
Ulven dør og alle lever lykkeligt videre.
 
Eventyret vi aldrig kendte:
 
Lad os starte med en spoiler. Der var ingen Jæger i den originale Rødhætte historie.
Der findes flere versioner af de tidligste fortællinger om Rødhætte, men ingen af dem ender i noget der kan kvalificeres som lykkeligt.
Ulven er for det første ikke nødvendigvis en ulv, han har også optrådt som en Vareulv og en Ork.
Derudover sluger han ikke Bedstemoren… han tilbereder hende og invitere Rødhætte til middag.
I nogle versioner tvinger ulven Rødhætte til at gøre sig nøgen og kravle op i sengen hos ham (intet om hvad der sker der).
Til slut æder ulven Rødhætte.
Slut.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce