Connery

3 grupper af mennesker der skal pulveriseres.

Bare forsvind. Væk.

3 grupper af mennesker der skal pulveriseres.
Der er altid de åbenlyse grupper af befolkningen som ingen vil have, men man ikke selv har mulighed for at gøre så meget ved. Bander og reality stjerner er et godt eksempel, på trods af at begge grupper åbenbart forsvinder når medierne lukker røven om dem!
Nej, her har vi at gøre med små subgrupper, der går ubemærket hen, indtil de lige pludselig dukker frem.
Det er derfor mit ønske at staten bruger vores skattekroner fornuftigt.- ved at bygge en freaking laser stråle, der kan udslette disse mennesker:
ANNONCE

 1. Hooligans.

Her er en sjovt fact: Hvis jeg skriver ”romerlys” i en billede søgning på Google, så skal jeg reelt set kigge otte billeder igennem, før jeg når et resultat for et fucking romerlys. 7 af de 8 billeder der vises inden romerlyset, er af mongoler der demonstrerer hvorfor vi har legaliseret abort i Danmark for længst.
Jeg giver ikke en fuck for fodbold – et tungt kors at bære som fyr – så nej, jeg forstår ikke ”frihed for fans” og ”loyalitet for sit hold” og alt det andet mund-fæces, der bliver lukket ud når [indsæt random krimi-program] laver reportage omkring tumperne.
Jeg forstår mig dog en smule på økonomi og Newtons love omkring hvordan handlinger har konsekvenser.
Jeg vil ikke liste op hvor meget Hooligans igennem årene har kostet i samfundsskader (see what I did there), men i stedet koncentrere mig om det sociale aspekt af det.
Jeg gik i klasse med en der blev slået ned til en fodboldkamp fordi, og hold nu fast, han havde en Brøndby trøje på.
En mand faldt i DØDEN til en fodboldkamp og folk jublede.
Historierne er mange, alligevel bliver de ved med at komme.
Kan fodboldinteresserede mænd virkelig ikke længere tage deres unger med i parken og se noget bold, uden risikoen for at ende med et blåt øje, eller værre endnu, som skræmmeeksempler for hvorfor man ikke skal lege med fyrværkeri.
ANNONCE
Afbilledet: Grunden til at terrorister hader os. - 3 grupper af mennesker der skal pulveriseres. Afbilledet: Grunden til at terrorister hader os.
Hvem-spurgte-jer?-folket
 
De fleste af jer herinde er nok bekendt med Ekstra Bladets katastrofe af en hjemmeside -  seriøst det gør jo direkte ondt i øjnene at navigere rundt på deres hjemmeside.
Anyway, de har ”Nationen” som er for ”hverdags-danskeren”, der gerne vil have lettet sit hjerte.
98 % af det er naturligvis bare folk der råber af hinanden over internettet, uden nogen form for beviser at bakke deres påstande op med.
Problemet er, at denne tendens er begyndt at sprede sig mere og mere.
Nogle mennesker er åbenbart begyndt at se anonymitet som ligegyldighed på nettet.
Jeg tænker i dette tilfælde på fyringen af vores tidligere skatteminister, der valgte at publicere sin fyring via sin Facebook profil.
I sådan et tilfælde ville jeg nok smide en sarkastisk kommentar i min status omkring hovedpersonen, til latter for ”venner” der nu skulle falde over min status. For det er sådan jeg bruger Facebook.
Men holy shit! Det er da nogle der ikke kan nøjes med mere.
Skatteministerens opdatering blev propfyldt med hadefulde kommentarer. Kommentarer der fornærmede hans far og hans kæreste, fordi alle ved, at det er deri problemet har ligget.
Folk der lige føler de skal pointere at de syntes det er fryd, ved at angribe noget de selv opfatter som en personlig profil.
Det er typisk de samme mennesker, der lige skal hoste ”ad” til to drenge der kysser.
Pst! Hold jer fra andres privatliv, hvis det ikke harmer eller vedrører jer.
ANNONCE
Afbilledet: Voksne mennesker. - 3 grupper af mennesker der skal pulveriseres. Afbilledet: Voksne mennesker.
Journalister der bruger forskere/eksperter uden grund
 
Jeg vil vædde hvad som helst på, at jeg kan finde en artikel online lige nu, der indeholder ordene ”ekspert/forsker siger” eller lignede.
Jesus Kristus. Jeg kan sgu egentlig godt lide at der er lidt hjerne-gymnastik i hverdagen og i mine nyheder, men det formår de fleste journalister da at knuse ved at få eksperter til at kommentere PÅ ALT!
Jeg kan se relevansen i en artikel omkring atompartikler, fordi der ved de fleste af os ikke særlig meget. Men det er jo i alt ”eksperter mener at manden, der brændte hundehvalpe af imens hans hørte Justin Bieber og drak sin egen urin, ikke var rask”. No shit Sherlock!
Næste gang I læser en ”ekspertudtalelse” så hold øje med to ting:

1. Taler de ned til jer, ved at antage at der skal en ekspert til at forklare jer sagen.

2. Er ekspertens/forskerens oplysninger listet noget sted?

Sikkert ikke, fordi det er et fucking trick de bruger til at gøre deres vandede historier mere troværdige, imens de på samme tid ikke skal tage noget standpunkt til sagen.
Du kan få en ekspert mening fra en lektor i økonomi på hvordan du bedst hakker grøntsager, så længe de kan skrive ekspert udtalelse.
 
.. Og jeg er bekendt med ironien fra punkt 2 i forhold til udfoldningen af denne tekst. I don't care.
 
.. Oh, og Özlem Cekic skal forsvinde for evigt. Fordi..- come on.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce