Connery

3 gode råd som kan imponere din kvinde

Let’s face it - kvinder kan være svære at imponere, men der er nogle få ting som man aldrig kan gå galt i byen med. I denne artikel får du 3 gode råd til, hvordan du kan imponere din dame.

Giv hende blomster, gaver og chokolade

Det første gode råd er at give blomster. Det behøver ikke at være en stor buket af røde roser, men enhver buket - stor eller lille - tæller. Det skyldes, at blomster generelt er romantiske og som regel er det kun kvinder der går op i disse. Af den grund viser du, at du har tilsidesat dine egne behov og tænkt på hende ved at købe noget som kun hun går op i.

I forlængelse af køb af blomster, er det også en næsten lige så god ide at købe små gaver eller chokolade. Generelt viser gaver til hende, at du giver hende opmærksomhed og tilsidesætter dine behov i situationen. Det heldige ved at give eksempelvis chokolade er dog, at du også selv får noget ud af gaven, da den sandsynligvis bliver delt med dig selv.

Hav styr på økonomien

Kvinder kan lide en maskulin og autoritær mand, der har styr på livet. En stor del af at opnå autoritet og kontrol over sit eget liv er, at man ikke er i pengenød, men i stedet har styr på økonomien. Dvs. step-up boys og sørg for, at du fremadrettet ikke har en stor og dyr gæld, der trækker din økonomi i sænk.

Først og fremmest bør du sammenligne alle de dyre lån som du på nuværende tidspunkt er i besiddelse af. Dette kan gøres på www.lån.dk. Dernæst bør du samle dine dyre lån hos den billigste udbyder og indfri hos de andre. På den måde kan en stor del af de nuværende renteudgifter skæres fra. For at få styr på økonomien bør du også have kontrol over dit forbrug. Dette indebærer at, du ser tilbage på de seneste 3-6 måneders kontoudtog og evaluerer hvad du har brugt pengene på. Har det været omkostningen værd i forhold til den glæde som blev skabt? Er det noget som du bør være opmærksom på ikke at bruge penge på i fremtiden?

Opmærksomhed overgår alt andet

Opmærksomhed er det vigtigste ord når det kommer til at imponere din kvinde. Uanset om det er i form af blomster, gaver, chokolade eller noget helt andet, såsom en massage, at gøre noget som hun har lyst til osv. Der er mange små ting i hverdagen som vil kunne bringe noget glæde frem, hvilket i høj grad indebærer at gå på kompromis med egne behov og bruge jeres tid på det som gør hende glad.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce