Connery

3 gode råd: Det skal du have i baghovedet, når du leder efter en gamer bærbar

Artiklen er sponsoreret.

Et godt gaming rig går aldrig af mode, men en stationær PC er både tung og besværlig at fragte rundt. Derfor er det ikke en dum idé at investere i en smart gamer bærbar, som du nemt kan pakke sammen og tage med dig, når du skal i sommerhus med familien eller til spilaften med gutterne - og hvis du også har mobilt bredbånd med i tasken, kan du endda spille, imens du er på farten.

Men hvad skal du egentlig kigge efter, når du er på jagt efter en god gamer bærbar? Vi giver dig her 3 gode råd, som måske kan hjælpe dig lidt på vej.

Masser af hukommelse

Der er få ting, der er så frustrerende som et computerspil, der lagger - eller måske endda crasher og går ned, bedst som man er ved at vinde kampen mod rivalerne online. Din nye gamer bærbare skal derfor have rigeligt med hukommelse, så den kan trække selv tunge spil, som stiller højere krav til din laptops ydeevne og muskelkraft.

Du skal derfor kigge efter modeller med minimum 16 GB hukommelse, da 8 GB ganske enkelt er for lidt. 16 GB er derimod nok til at kunne give dig en glidende oplevelse ved langt de fleste spil - men husk, at jo mere hukommelse din laptop har, des bedre kører dine spil. Har du luft i budgettet, kan du derfor med fordel gå endnu en størrelse op.

Godt med lagerplads

Der er ikke meget ved at købe en gamer bærbar, hvis du skal slette et spil hver gang du køber et nyt, fordi der ikke er plads til det hele. Derfor skal du selvfølgelig huske at skæve til lagerpladsen, inden du hiver tegnebogen frem. 

Minimumskravet til lagerpladsen på en god gamer bærbar er 250 GB, men det mest optimale er 512 GB. Har du mere end rigeligt med gigabyte at give af, behøver du nemlig ikke tænke på pladsen, næste gang pengene brænder i lommen og en ny spiltitel frister dig over evne.

En passende skærmstørrelse

Jo større skærm, des bedre spiloplevelse. Imidlertid er selve oplevelsesværdien selvfølgelig ikke det eneste, du skal have i tankerne, når du overvejer skærmstørrelsen på din nye gamer bærbar. Hvis du meget ofte skal bruge din laptop uden for hjemmet, kan en stor skærm blive tung og uhandy at bære rundt på - og så er du måske bedst tjent med en skærm på 15”.

Skal du derimod kun lejlighedsvis have din gamer bærbare med ud i verden, så er 17” tommer det mest oplagte valg. Husk dog, at du også altid kan købe en ekstra monitor, som du kan koble til din laptop, når du har brug for en ekstra stor skærm.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce