Connery

3 fede next level-køleskabe

Opgradér til køkken med et designvenlig køleskab.

Når det kommer til køkkengadgets, så er det oftest ovnen, knivene eller de mere håndgribelige redskaber, som kommer i fokus. Folk tendenserer til at glemme, at køleskabet ikke bare er en nødvendigt opbevaringsonde, men rent faktisk både kan være stilrent og ret så funktion i køkkenet.

Efter vores tur til den årlige elektronikmesse i Berlin, IFA, fik vi luret lidt på de hårde hvidevarer. Vi har derfor fundet tre køleskabe, som enten tager dig til nextlevel på det visuelle eller funktionelle.

 
ANNONCE
3 fede next level-køleskabe

Witt Spitfire

Maskulinitet på højt niveau! Spitfire er køleskabet, som forener retrofølelsen med et anderledes og mandligt design - køleskabet er lavet af udhamrede og nittede aluminiumsplader, som skal vække associationerne til de klassiske Spitfire-bombefly fra 2. Verdenskrig - rustikt på den fede måde, håndlavet og forskellig for hvert produkt! Designet gemmer på en masse avanceret teknologi indvendigt, hvor det rustikke ydre står i kontrast til det brugervenlige og moderne teknologiske aspekt.

Pris:

14.999 kroner

 
ANNONCE
3 fede next level-køleskabe

LG Instaview

LG har forvandlet dit køleskab til en transparent sag, hvor du kan tjekke indholdet af din køleskab via den interaktive skærm. Skærmen kan både have widgets med ur, kalender og dagens nyheder, mens du med et par enkelte berøringer kan gøre ruden gennemsigtig og kigge ind - så er du fri for at bruge strøm på kuldetab, hver gang du er sulten og håber på, at der dukker noget nyt op, når du åbner. Den reducerer tabet af kold luft med 40 procent, hvilket også gør, at dine råvarer holder sig friske længere. Op til 32 procent mindre energiforbrug og 25 procent mindre støjniveau - og så kan du styre temperatur og andet gøgl via din smartphone!

Pris:
19.999 kroner.
ANNONCE
3 fede next level-køleskabe

Gorenje Retro

Blast from the past! I samarbejde med den tyske bilproducent Volkswagen tog Gorenje deres minibusdesign og brugte det som udgangspunkt for udvikling af en specialserie af deres populære Retro-køleskabe. Udover at være designet til at holde råvarerne mere friske og langtidsholdbare via den moderne IonGeneration-teknologi, så er dens største trækplaster uden tvivl den voldsomme nostalgi-fornemmelse. Det er lidt som at have en klassisk VW-stående i køkkenet - vintage uden på, men moderne indeni!

Pris:

12.495 kroner

 
ANNONCE
3 fede next level-køleskabe
Del

Seneste nyt