Connery

27" konsol-gaming monitor

BenQ er på vej med en monitor specielt udviklet til konsol-gaming.

27" konsol-gaming monitor

BenQ er et lidt specielt mærke, man støder ikke på det så ofte, men det er bredt accepteret i gaming-kredse, som en af de bedste skærm-producenter.

Der bliver hele tiden knoklet på fornyelse, og nu kan de altså præsentere en 27" monitor, der helt specifikt er udviklet med øje for konsol-gaming. Det betyder en række ekstra features, der giver monitoren et forspring ift andre pc-skærme. En af de vigtigste features er uden tvivl de to HDMI-indgange og foden der er udformet så den kan gøre praktisk gavn, i form af støtte til controllers.

ANNONCE

Fighting Mode giver ekstra fordel

I kampens hede er der ikke tid til forsinkelser – og BenQ har sikret, at skærmen opfylder alle konsol-gameres krav til hurtig action. Med en reaktionstid på blot 1 ms (gray-to-gray) sørger skærmen for en lynhurtig og flydende spiloplevelse i selv de mest krævende spil. Fjenderne kan heller ikke længere skjule sig i mørke omgivelser. Black eQualizer-teknologien, som BenQ selv har udviklet, gør det lettere at se, hvad der gemmer sig i scenens mørke områder – uden at overeksponere de steder, der allerede er synlige.

For at sikre, at skærmen opfylder alle gaming-behov har BenQ allieret sig med professionelle gamere i udviklingen af skærmen, så farver og nuancer rammer plet hver gang.

Spil-legenden Justin ”JWong” Wong fra EvilGeniuses har været med til at udvikle et såkaldt Fighting Mode til skærmen, der med særlige muligheder for indstilling af farvekalibrering giver en ekstra fordel i actionspil. 

ANNONCE
Info

BenQ RL2755

2 x HDMI, 27" Full-HD, Jack-indgang, mm - læs hele spec-listen på linket herunder.

Pris: 2350

Del

Seneste nyt