Connery

253 dage uden held - Pokemon-samler åbner 1 boosterpakke om dagen for at finde sit yndlingskort

Passioneret samler har lokket folk med på hans daglige ritual.

Instagram-brugeren Shadowlessred, en dedikeret Pokémon-samler, har fanget opmærksomheden på sociale medier med sin utrættelige mission om at trække et sjældent Deoxys alt art-kort. Hver dag uploader han en video, hvor han åbner en Pokémon booster pakke, og indtil videre har han nået op på imponerende 253 pakker uden held.

Selvom kortet reelt set har en markedsværdi lige nu på mellem 100-110 kroner - så VIL han selv finde den i sin poke-jagt.

Vi snakker 253 (!) boosterpakker indtil videre - det er altså ambitiøst!

Shadowlessred, der har gjort denne rejse til en daglig ritual, har skabt en stor følgerskare, der spændt følger med i hans jagt på det eftertragtede kort. Hver video er fyldt med spænding, når han åbner en ny pakke og håber, at det denne gang vil være dagen, hvor han finder Deoxys alt art.

Selvom heldet endnu ikke har været på hans side, er hans vedholdenhed og positive indstilling blevet en kilde til inspiration for mange.

Hans Instagram-profil er ikke kun et sted for at se kortåbninger, men også et fællesskab, hvor fans og andre samlere deler deres egne oplevelser og hepper på ham. Hans rejse har skabt et bånd mellem ham og hans følgere, der dagligt tuner ind for at se, om det længe ventede øjeblik endelig vil ske.

Selvom han endnu ikke har trukket det eftertragtede Deoxys alt art-kort, har hans vedholdenhed og passion gjort ham til en bemærkelsesværdig figur i Pokémon-samlerfællesskabet. Med 253 pakker åbnet og flere på vej, ser hans følgere frem til hver video med håbet om, at den næste pakke vil bringe det magiske øjeblik, de alle har ventet på.

Spørgsmålet er snarere - hvad han skal gøre, når han så endelig trækker det.

Nyt kort eller pakker han sammen?

Tjek ham ud i hans seneste video herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt