Connery

2400 år gammel guld-bong fundet i Rusland

Sådan blev krigssejre fejret i de helt gamle dage!

2400 år gammel guld-bong fundet i Rusland

Under en udgravning i Rusland for nogle dage siden, faldt en flok arkæologer over en mystisk artefakt - en massiv guld-bong.

Selve udgravningen blev en aktualitet, da en flok bygningsarbejdere faldt over et hemmeligt kammer under udgravningen til en række nye elmaster. Den ellers tilforladelige dag med gravearbejde udviklede sig til en et rigtigt Indiana Jones-fund, da arbejderne opdagede et Schytern'sk begravelseskammer.

Schyterne var en iransk nomade-stamme i Eurasien og levede fra det 9. århundrede f.Kr. op til det 4. århundrede e.Kr. - når de ikke havde travlt med at overtage og plyndre store landområder, så har de i følge dette nye fund også tid til at feste!

I dette kammer blev en række historiske fund opdaget, men den mest interessante opdagelse var den mystiske guldbowle med dertilhørende rør og redskaber. Eksperterne havde godt spottet, at dette grangiveligt lignede en old-school-bong, og da de fandt en mørk, indgroet masse i bunden af skålen, sendte de det ind i til undersøgelse.

Det viste sig at være en heftig kombination af opium og cannabis, so there it is - verdens ældste bong (i følge historiske eksperter)! 

Historikere mener, at nomade-folkets ældste mænd sammen med krigerne røg sig skæve som en hyldest af en succesfuld krigsførelse, eller blot som et dulmende middel inden den hektiske kamp mod fjendtlige folk. 

ANNONCE
2400 år gammel guld-bong fundet i Rusland
Del

Seneste nyt