Connery

21

I biografen d. 20 juni - månedens drengerøvsfilm

Vi har snakket med drengene, der står for at promovere den nye film 21 i Danmark. Vi leder, som du sikkert ved, løbende efter film til vores "månedens drengerøvsfilm kampagne". For at opnå den titel, bliver vi nødt til at tage et smugkig på filmen. Vi kan trods alt ikke anbefale noget, som vi ikke har set - og vi blev ikke skuffede!

ANNONCE
21
"They proved Vegas was beatable...by beating the hell out of it." -  Jim Sturgess, Kevin Spacey, Kate Bosworth, og Laurence Fishburne. Denne film er inspireret af den sande historie om MIT Blackjack Team.

Efter et sneak peak på filmen, må undertegnede indrømme, at jeg i en brandert i Malmø forsøgte at tælle kort. Jeg havde ingen idé om, hvordan man gør - og ja, jeg tabte!

Filmen sætter gang i fantasien om hurtige penge, damer, biler og ikke mindst fest og farver. Det handler om, at spille uden den store risiko. Det handler om spænding. Men fremfor alt, handler det om et spil, vi alle kender, og som vi alle er blevet slået af.

Ben Campbell studerer på MIT og skal derefter læse medicin på Harvard. Han bliver involveret i en gruppe, som spiller Black Jack. Det er Bens matematik professor som leder gruppen og han ender på et kursus, med et par andre elever. Her lærer Ben, hvordan man tæller kort, et "spil-sprog" og
ANNONCE
21
Der er fart over feltet, og jeg faldt lynhurtigt ind i følelsen af, at være med på første klasse. Det er drengerøv, når det er bedst, og det får mig, til at ville tilbage til Vegas - men denne gang med flere penge på lommen, og meget mere sprut!

Filmen har premiere den 20. juni, og kan 100% anbefales.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce