Connery

2016 AES - Topprodukter fra Harman

Test af høretelefoner model AKG N90Q og AKG N40

2016 AES - Topprodukter fra Harman

Torsdag d. 25 August var vi på besøg ved AES international konference for hørertelefoner, hvor mere end 160 virksomheder deltog for at få et indblik i, hvilken retning teknologien for høretelefoner er på vej hen. Til denne messe kunne de forskellige virksomheder og forskere tage deres opfindelser og nye produkter med. Vi afprøvede lidt af de forskellige ting, såsom nye hylstre til høretelefoner, der er lavet af samme materiale som der bliver brugt til at producere skudsikre veste, derudover var der virksomheder, som havde forskellige bud på mulig 3D lyd til ens høretelefoner. Super coole teknologier.

ANNONCE
2016 AES - Topprodukter fra Harman

Under denne messe var vi så heldige at få en rundvisning af Erik Eriksen som arbejder hos Harman, hvor han er Academy Manager. Foruden en rundsvisning, fik vi også love til at prøve nogle af de produkter, som han havde med fra Harman. Vi fik lov til at prøve de alt for vilde AKG N90Q, som man kan anskaffe for 11.000 dkk. og vejer 460 gr. Det, der gør disse, helt specielle, er at de lukker helt af for baggrundsstøj, så man rigtig kan koncentrere sig omkring ens musik. De er også udstyret med en knap, der gør, at hver gang man trykker på den så ændrer tonen sig. Mega fede hørebøffer til en pris i den dyre ende. Primært tiltænkt professionelle musikere.

ANNONCE
2016 AES - Topprodukter fra Harman

Udover AKG N90Q så afprøvede vi også et headset fra AKG, nemlig, den helt nye model AKG N40, som man kan anskaffe for 3000 dkk. Det unikke ved dette headset er, man kan justere dem, så de kommer til at passe helt perfekt til den person, der nu skal gøre nytte af dem. Der kommer forskellige dele med, så man kan komme til at justere på dem, så de kommer til at passe til ens øregang, og man får en kanon musikalsk oplevelse, hver gang man har dem på. 3000 kroner er måske meget for et headset, men de er uden tvivl alle pengene værd!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce