Connery

2006

Hvad skal der ske i 2006? Hvad ville Nostredamus forudse for det kommende år?

"Vær velkommen herrens år", sang en flok yndige trunter i mit fjernsyn, da den store viser på rådhusuret passerede tolv. Jeg stod på stolen og havde misset ideen med, at man springer ind i det nye år. Så da hele selskabet stod på gulvet og skålede, stod jeg lettere åndsfraværende på en stol og undrede mig over udsigten.

Men tilbage til synge-trunterne. "Vær velkommen herrens år". Bliver 2006 et herrens år? I min terminologi er et herrens år ikke umiddelbart noget positivt, og jeg forventer mig ret meget af 2006. Året kommer i den fodboldentusiastiske Mads Johansens verden til at markere sig som året, hvor vi ikke skal til VM i Tyskland. Hvad ligner det ikke at kvalificere sig til en VM-slutrunde, når den nu bliver afholdt hos naboerne. Boldtosser! Fyr den træner. Så må vi nøje med at glæde os over U-21 landsholdet og deres forhåbentlige succes i en ellers svær pulje.

På den politiske scene tror jeg, at 2006 blive det rene kaos. Kvinder egner sig ikke som overborgmestre! Og jeg er helt hundrede på, at Ritt kommer til at kvaje sig godt og grundigt. Faktisk håber jeg, at hun bliver en kæmpe fiasko! Så kan hun tage sin sløje rynkede røv hjem til sin fynske æbleplantage. Hvad har æbleplukkere forstand på politik?? Desuden håber jeg, at vi på magisk vis slipper for at se Jens Rohdes grimme fjæs på nationalt tv - og da slet ikke som sanger. Det skal han holde sig fra som en helt fundamental ting.

Jeg forventer også, at vi ser endnu flere naturkatastrofer i 2006. Måske kan vi være heldige at opleve nogle lidt mere eksotiske nogle af slagsen i det kommende år. Nogle der har en lidt større nyhedsværdi end orkaner med kvindenavne og store bølger i verdensdele, vi ikke benytter. Her tænker jeg på et meteornedslag eller et godt vulkanudbrud. Det er noget, der er til at tage at føle på. Sådan en sten på størrelse med Fyn, der udsletter store dele af Peru, eller en vulkan der dækker Italien i aske. Det er da til at forstå. Når vi nu er ved ødelæggelserne, så tror jeg også, at den helt store 2005-døgnflue, terror, går i sig selv i år. Jeg tror folk er blevet trætte af det. Og jeg er sikker på, at terroristerne har lugtet lunten. Næh, jeg tror at infiltration af skoler, sygehuse og ministerier er vejen frem.
ANNONCE
2006
Temperaturmæssigt set håber jeg og krydser fingre for en seks måneder lang sommer, der indikerer g-strenge og bikinier i overflod. Men kære trunter, kunne I så ikke lige smide de overflødige kilo? Der er intet så ubehageligt, som en g-streng der forsvinder i delle to på sidebenene. Der er måske nok noget, der er mere frastødende, men lige p.t. er det noget af det væmmeligste, jeg kan forestille mig.

Så bliver 2006 også året, hvor zoologisk haves nye elefanthus skal indvies. Det er en arkitekttegnet sag til den nette sum af elleve millioner og bliver bygget efter alle kunstens regler. Huset skal indeholde bopæl for de kære langsnablede dyr og skal også fungere som museum og historisk oversigt over zoos elefanter. Direktøren for zoologisk have udtaler, at man har bygget elefanthuset for at give elefanter en så naturtro oplevelse som overhovedet muligt. Og det er forsøgt at efterligne elefanternes naturlige bopæl. Så spørger jeg: "Hvorfor så bygge et hus?" Hvor mange af dem, er der lige på savannen? Gad vide hvor mange elefant museer, der er mit på den afrikanske savanne?

Til sidst så er 2006 startet med sne, og jeg tror også, det slutter med sne uden sne midt i mellem! Godt nytår!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce