Connery

20 mennesker i ungdomshuset

148 millioner kroner senere...

20 mennesker i ungdomshuset
Gad vide om bandekrigen blev tændt, da man så at man med vold og magt kan få det som man vil have det i det danske samfund!?

Grundlæggende er det jo altid godt at have faciliteter til utilpassede mennesker i samfundet. Vi har herberge til de hjemløse, og et ungdomshus til de unge, fængsler til tosserne fra indvandrerbanderne og rockerne - men selvom der er blevet brændt biler af, smadret butikker, lavet hærværk og overarbejdstimerne for politiet har sprængt alle rammer spiced up med 148 millioner kroner - så er der kun ca. 20 personer som besøger lortet til hverdag.

Det er et håbløst spejlshow, som har vist, at man ved at lave ballade, kæmpe kampe i gaderne og true sig til sin ret, kan få hvad man peger på. Se mere hos Tv2 her

Nu er det så bandekrig. der raser på Nørrebro, og lur mig om der ikke i visse omvendt-kasket-er-totalt-sejt-wanna-be-gangster kredse bliver set op til de store drenge i BMW'er med dumme lyshårede piger på bagsædet - og netop den fascination gør det attraktivt at melde sig ind i banderne sammen med fætter og storebror, eller onkel og thomas fra blokken!

Min bekymring er, om den store mediebevågenhed blot skaber endnu mere aktivitet i medlemsoptagelserne, og om ikke tosserne. som støtter op omkring kernen bare synes det er ekstre "sejt" at de nu lykkedes at komme i medierne og blive taget seriøst for første gang i deres liv!?

Politiet og skat konfiskerer biler, - jamen for fanden det skulle de jo have gjort for 100 år siden. Det må da være nemt, at samarbejde med Øresundsbroen: Svensk bil kørt over til danmark, aldrig kommet tilbage igen... Ejeren bor nok ikke i Sverige!?

Men hvem har spillet fallit i dette spil - Kan vi give Ritt hele skylden, er det regeringen, eller er det samfundet, der som helhed bare går mere op i at bære sine egne bæreposer ud af Netto, i stedet for at hjælpe den gangbesværede med, at samle sine poser med varer op som han har tabt?!

Hvor står du i det samfundsspil og hvornår hjalp du sidst en person, du ikke kendte!?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce