Connery

2. sæson af Marvel's What If...? er en julegave til superheltefans

What If...? vender tilbage med nye eventyr til juleferien

Den første sæson af Marvels animerede 'What If..? serie, viste sig at være bedre end vi havde håbet på, og inden den første sæson var slut, var det tydeligt at selv den animerede serie havde nogle strenge til resten af det filmiske Marvel Cinematic Universe. 

Den lille detalje der gjorde What If-serien til en officiel del af MCU's evigt udvidende "lore", var konklusionen på første sæson af Loki - og hvordan multiverset pludselig var en reel ting. 

ANNONCE
What If? - 2. sæson af Marvel's What If...? er en julegave til superheltefans What If?

Med 2. sæson af What If... spinder Marvel videre på strengene fra første sæson, hvilket betyder vi kan se frem til en række afsnit, der både fungerer hver især, men som formentlig også samler trådene til en ny klimaktisk sæsonafslutning. 

I den officielle trailer til What If...? sæson 2, er der et fokus på blandt en række alternative Guardians-karakterer, men også ansigter som Wanda Maximoff, Hela, og Odin ser ud til at kigge forbi. 

I et afsnit, ser det ud til at vi får et slags "mario kart" agtigt afsnit, hvor superhelte som Iron Man, Korg, Valkyrie og flere skal race på en fremmed planet, der ligner en version af Sakaar (Der hvor Thor og Hulk brugte nogen tid i Thor: Ragnarok). 


Og fordi Marvel har planlagt serien til at lande på Disney+ den 22. juni med et nyt afsnit hver dag, 9 styks, er der selvfølgelig også blevet plads til lidt Die Hard-juleinspiration.

Tjek traileren her: 

ANNONCE
What If?
?si=M4339Gm8gSgd6Fbl
Del

Seneste nyt

Annonce